Previziuni sumbre pentru Harry și Meghan Markle. O „bombă” le va schimba viața total

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

Harry și lui Meghan Markle ar urma să aibă parte de câteva lucruri care le-ar putea schimba viața, susține Nostradamus cel Nou. 

'Nostradamus cel viu' susține că a avut o viziune despre ce le rezervă viitorul prințului Harry și lui Meghan Markle.

Profetul brazilian, în vârstă de 36 de ani, susține că mai multe dintre previziunile sale cutremurătoare s-au adeverit deja, de la invazia Rusiei în Ucraina, la Covid-19, moartea Reginei și chiar cumpărarea Twitter de către Elon Musk.

Potrivit lui Athos, o "bombă" metaforică va apărea în viața lui Harry în vara anului viitor, dar rotițele ar putea fi deja în mișcare pentru prinț încă de luna viitoare, potrivit DailyStar.

Pentru Meghan, însă, marile schimbări nu vor veni decât peste câțiva ani, moment în care ea va "deveni istorie", susține Athos.

Athos a declarat pentru Daily Star: "Între ianuarie și martie 2023 viața lui Harry se va schimba, iulie și octombrie va apărea bomba, dacă nu cumva va fi ascunsă înaintea evenimentelor și scandalurilor.”

Te poate interesa și:  Kate Middleton, secretul unui ten luminos și lipsit de riduri. Prințesa consumă zilnic un suc, cu efecte miraculoase

 

„Între anii 2027 și 2028 veți înțelege o altă poveste care devine istorie”

Asta nu este tot ceea ce Athos poate vedea că îl așteaptă pe Duce, deoarece viziunile sale se extind și mai mult în viitor.

El a adăugat: "Misterele înconjoară viața Familiei Regale, în special a lui Harry, între anii 2027 și 2028 veți înțelege o altă poveste care devine istorie.


"Meghan, Ducesa de Sussex, va deveni, de asemenea, istorie între anii 2025 și 2026".

În ciuda faptului că și-a făcut un nume prin prezicerea viitorului, Athos a reflectat asupra morții Prințesei Diana, o tragedie pe care crede în mod extraordinar că ea a văzut-o venind.

Continuându-și dezvăluirile despre monarhia britanică, Athos a spus: "Teoriile conspirației vor exista întotdeauna, chiar și cu atâtea dovezi, moartea prințesei Diana, în urmă cu 25 de ani, stârnește imaginația și emoțiile oamenilor.

Prințesa Diana știa că va muri, eu aveam 11 ani, și până astăzi îmi amintesc episodul trist care a marcat lumea, luându-ne "Prințesa săracilor", o adevărată prințesă pe care nicio alta nu o va înlocui vreodată."

Te poate interesa și: Meghan Markle, acuzații șocante. Soția Prințului Harry susține că cineva a vrut să o omoare

 

Meghan Markle, avort spontan, din cauza publicațiilor tabloide

În cadrul celui mai nou documentar de pe Netflix, despre viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle, care a stârnit un val de reacții în toată lumea, cei doi au făcut declarații explozive, cu privire la relația lor și Casa Regală. De asemenea, Meghan a scos la iveală și tragedia prin care a trecut, din cauza presei britanice, care-i urmărea la orice pas. 

Avocata cuplului, Jenny Afia, a povestit în cadru serialului cum soția Prințului Harry a suferit un avort spontan, după ce în presa a publicat o scrisoare privată primită de aceasta, de la tatăl său. 

"Prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina", a spus Meghan.

"Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail", a adăugat Harry. "Am urmărit tot ce s-a întâmplat".

"Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost creat din cauza asta? Bineînțeles că nu știm", a continuat el. "Ținând cont de stresul care a cauzat lipsa somnului și de momentul sarcinii, câte săptămâni avea, pot spune, din ceea ce am văzut, că avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel