Meghan Markle, acuzații șocante. Soția Prințului Harry susține că cineva a vrut să o omoare

Data actualizării: | Data publicării:
Meghan Markle, foto Instagram
Descriere foto: Meghan Markle, foto Instagram

Noile episoade din documentarul Harry&Meghan a scos la iveală noi dezvăluiri inedite din viața celor doi.

Cel mai nou documentar de pe Netflix, despre viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle a stârnit un val de reacții controversate atât în rândul membrilor Casei Regale, cât și în rândul britanicilor. Fanii au așteptat cu sufletul la gură publicarea ultimelor trei episoade, pentru a vedea ce noi mărturisiri șocante și acuzații au mai lansat cei doi. Așadar, în noile episoade ale serialului-document Netflix Harry & Meghan, ducesa de Sussex a povestit cu lacrimi în ochi despre modul în care amenințările la adresa ei pe rețelele de socializare i-au afectat viața.

"Chiar acum câteva zile, parcurgeam manualul pentru echipa noastră de securitate de acasă, iar pe una dintre paginile la care s-a întâmplat să dau cu mâna, era vorba despre monitorizarea online. Și ei spun: "Dacă vedeți un tweet ca acesta, vă rugăm să îl raportați imediat șefului securității". Și scria doar: 'Meghan trebuie doar să moară'. Cineva trebuie să o ucidă.”, a povestit Meghan Markle, în cadrul documentarului, potrivit people.

Poate te interesează și: Prințul Harry și Meghan Markle pot plăti dur, după documentarul de pe Netflix: ”Poporul britanic nu-i vrea...”

 

Meghan Markle se teme pentru viața copiilor ei

Printre lacrimi, Meghan, care este mamă a doi copii, Archie Harrison, în vârstă de 3 ani, și Lilibet Diana, în vârstă de 1 an, a continuat să povestească cum relatările tabloidelor au făcut-o să se teamă pentru siguranța ei, dar și a copiilor săi.

"Sunt o mamă. Aceasta este viața mea reală. Nu este doar un tabloid. Nu este doar o poveste oarecare. În acea noapte, am început să mă trezesc și să mă ridic în mijlocul nopții, uitându-mă pe holul meu, gândindu-mă: 'Suntem în siguranță? Sunt ușile încuiate? Este activată securitatea? Este totul... asta este real. Sunt copiii mei în siguranță?". Și pentru ce ai creat asta? Pentru că te plictisești sau pentru că îți vinde ziarele sau pentru că te face să te simți mai bine în legătură cu viața ta? Este real ceea ce faci. Și asta este partea pe care nu cred că oamenii o înțeleg pe deplin.", a continuat ea.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a declarat într-un episod anterior că un comentariu al unui membru al publicului a făcut-o să realizeze că poveștile din tabloide nu sunt întotdeauna respinse ca fiind false sau exagerate.

"Încă aveam iluzia că, dacă era într-un tabloid, nimeni nu credea. Ca și cum ar fi fost un tabloid. Apoi, am avut o plimbare în Liverpool și acolo era un grup de femei, iar una dintre ele mi-a spus: "Ceea ce îi faci tatălui tău nu este corect"", și-a amintit Meghan, referindu-se la ruptura cu tatăl ei, Thomas Markle, după ce acesta a înscenat fotografii de paparazzi înainte de nunta cuplului din mai 2018. "A fost prima dată când am zis: 'Doamne, Doamne! Oamenii chiar cred aceste lucruri'. Și atunci întregul meu centru a fost zguduit până în măduva oaselor".

Citește și: Harry şi Meghan acuză familia regală britanică de minciună, în continuarea serialului documentar Netflix

 

Meghan Markle, avort spontan, din cauza publicațiilor tabloide

Avocata cuplului, Jenny Afia, a apărut, de asemenea, în cadrul documentarului și a vorbit despre prețul pe care Meghan a trebuit să-l plătească,    după ce o publicație a tipărit secțiuni dintr-o scrisoare privată trimisă de aceasta tatălui ei, totul în timp ce Meghan era însărcinată.

"Prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina", a spus Meghan.

"Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail", a adăugat Harry. "Am urmărit tot ce s-a întâmplat".

"Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost creat din cauza asta? Bineînțeles că nu știm", a continuat el. "Ținând cont de stresul care a cauzat lipsa somnului și de momentul sarcinii, câte săptămâni avea, pot spune, din ceea ce am văzut, că avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel