Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de multă muncă în următoarele 5 luni

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024.

În exclusivitate pentru Spectacola, Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale până la sfârșitului anului 2024 pentru zodia Capricorn.

Capricorn

Pentru ei urmează o perioadă neutră. Pluto se va întoarce în semnul lor din septembrie și va sta acolo până în luna noiembrie. Pluto a fost în semnul lor din 2008 până acum. Viața lor a fost luată pe sus. Au trecut prin procese de doliu, transformări radicale, situații extreme. Nu și-au găsit liniștea, așa cum și-au dorit. Atunci când credeau că s-au mai liniștit, atunci apărea un moment destul de provocator.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să ceară o mărire de salariu 

Pluto revine și le arată unora dintre nativi nevoia de a-și da seama câtă putere interioară au. Este momentul ca în această toamnă să stea ei cu ei și să se gândească prin câte au trecut din 2008 până în prezent, ce lucruri au depășit și cât de mult i-au doborât. Ideea cea mai importantă este de câte ori au renăscut.

Pluto le arată exact ce nu funcționează și nu îi lasă să meargă mai departe până nu ucid părticica aceea putredă din ei. E foarte greu să renunțe, dar Capricornii, în această toamnă, vor putea să meargă mai departe și să-și dea seama că sunt foarte puternici și că indiferent de ce se întâmplă în viața lor vor regăsi puterea interioară de a o lua de la capăt. Jupiter tranzitează casa a VI-a. Face careul cu Saturn, guvernatorul lor, dar acest aspect nu-i deranjează atât de mult. 

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat

Multă muncă, mult efort, dar trebuie să învețe ceva: de ce depun eforturile respective? Trebuie să învețe să muncească cu drag și spor, nu precum un robot. Trebuie să învețe să se mai bucure și de viață, să învețe să se bucure și de micile pauze, să învețe să se bucure de niște obiceiuri care le fac plăcere.

Finalul anului este destul de provocator pentru ei în ceea ce privește zona financiară. Marte va retrograda din casa a VII-a și de obicei produce mici supărări în bugetul la comun. Mare grijă în următoarele luni cui dau împrumut, de la cine iau împrumut și sub ce condiții. Trebuie să fie totul foarte bine stabilit și bine pus pe hârtie, pentru că vor apărea schimbări, dar trebuie să plece de la o bază, să se asigure că este totul bine. Vor avea puterea să o ia de la capăt și să fie și mai puternici.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel