Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu: O zodie trebuie să-și reconsidere alegerile amoroase și profesionale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 2021. Daniela Simulescu, astrolog DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop 2021. Daniela Simulescu, astrolog DC News

Daniela Simulescu, astrologul DC News, spune cum se arată zodiile în a doua jumătate a anului 2024. De această dată, ea a vorbit despre Fecioare, care au și au avut provocări noi în fața lor, dar pe care le-au refuzat continuu în ultimii ani. 

Fecioarele, în a doua parte a anului 2024, au parte de noi oportunități financiare și amoroase. Cu toate acestea, pe plan personal, pentru unele Fecioare relațiile ar putea să nu mai funcționeze - semn oferit de Saturn prin care le transmite că nu e dat să fie. Totuși, partea plină a paharului pentru Fecioare e că până în 2026 vor fi guvernate de planeta care se va asigura că vor întâlni pe cine trebuie.

Citește și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

„Vorbim de partea profesională. Au foarte multe șanse în această zonă. Eu cred că în ultimii ani au avut oportunități, dar nu au avut încredere în ei, nu au acceptat și nu au vrut mai mult. Acum, ar cam trebui să se gândească. Jupiter tranzitează casa a 10-a și le aduce posibilitatea de a progresa, de a evolua, de a avansa pe sfera socială.

Așa că, dragii mei, dacă vine șeful la voi și vă zice că vrea să vă promoveze, dacă vrea să fiți pe un nou post, tu să nu te mai gândești la detalii. Nu mai e cazul să renunțați și să stați în spate.

Dacă vreți un nou loc de muncă, începeți să căutați, dacă vreți un nou domeniu de muncă, atunci începeți să căutați. Aveți foarte multe șanse în această perioadă.

Acum, când Jupiter e în casa a 10-a și Saturn e în casa a 7-a, Fecioarele sau cei cu ascendentul în Fecioară vor vrea să treacă la un nou stadiu marital, vor dori să oficieze o relație.

Cum spun eu în ultimul timp, nu e vorba de relația cu fluturași în stomac sau chimia aceea, ci despre „trece timpul”. Trece timpul și sunt presați de timp.

Știm că arhetipul Fecioarei e unul foarte selectiv. Nu-și vor mai permite să fie la fel de selectivi, nu vor mai sta să gândească să aibă 2 metri, să aibă ochi albaștri, să fie blond, să fie nu știu cum.

Acum, își vor da seama că nu pot avea perfecțiunea dintr-un basm sau dintr-o poveste și trebuie să învețe să negocieze. Să facă mici compromisuri pentru a le fi bine. Vor dori să se căsătorească, să se mute cu partenerul, să aibă un plan comun cu partenerul.

De obicei, ne mutăm împreună când avem un obiectiv comun, când avem un plan comun și trebuie să ne ținem de el. La Fecioare, vedem că apar oportunități pe plan profesional, dar au nevoie să se și oficializeze din punctul de vedere al relației.

Pe de altă parte, când Saturn este în casa a 7-a, multe dintre Fecioare aleg să fie și singure o perioadă, până când întâlnesc pe cine trebuie.

Atenție, Fecioarele au Saturn în casa a 7-a până în 2026. Dacă lucrurile nu vă plac la partenerul vostru sau nu funcționează, e pentru că nu trebuie să funcționeze. Saturn consideră că nu e persoana potrivită pentru ei. Nu vă stresați, nu vă enervați, așa se întâmplă”, a spus Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Citește și: Horoscop, miercuri, 3 iulie 2024. Luna în pătrat cu Saturn afectează fiecare zodie în parte

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel