Prețul plătit de Sharon Stone pentru celebritatea din Basic Instinct: custodia fiului ei. "Știi că mama ta face filme sexuale?"

Data publicării:
Sharon Stone în Basic Instinct
Descriere foto: Sharon Stone în Basic Instinct

Cine nu își amintește faimoasa scenă a lui Sharon Stone din Basic Instinct? Filmul cu milioane de dolari încasări la box-office avea să o propulseze pe frumoasa blondă în galeria sex-simbolurilor internaționale. Din păcate, actrița a trebuit să plătească un preț prea mare pentru celebritatea dobândită, peste noapte. În plin proces de divorț, actrița a rămas șocată când a auzit întrebarea pe care i-a adresat-o judecătorul, fiului ei: "Știi că mama ta face filme sexuale?".

Actrița Sharon Stone a declarat că prejudecățile judiciare au făcut ca ea să piardă custodia fiului său după ce judecătorul, care a prezidat procesul de divorț din 2004, l-a întrebat pe copilul de patru ani, dacă știa că mama sa a făcut "filme sexuale", conform publicației americane The Guardian.

Filmul Basic Instinct - armă împotriva lui Sharon Stone

Stone a vorbit în cadrul podcastului Table for Two și a susținut că, rolul ei din thrillerul psihologic Basic Instinct, din 1992,  al lui Paul Verhoeven a fost "folosit ca armă împotriva ei" în lupta pentru custodia fiului, Roan, pe care l-a adoptat împreună cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein, în 2000.

"Am pierdut custodia copilului meu", a declarat Stone, ca un fel de abuz din partea sistemului - că am fost desconsiderată pentru ce fel de părinte am fost, făcând acel film."

Stone a continuat, făcând referire la infama scenă de interogatoriu din Basic Instinct, în care organele ei genitale pot fi zărite pentru scurt timp.

"Oamenii se plimbă fără haine pe ei deloc la televiziunea obișnuită acum, iar voi ați văzut poate cam o șaisprezecime de secundă de posibilă nuditate a mea - și am pierdut custodia copilului meu", a spus ea. "Glumești?" titrează publicația americană.

Actrița a ajuns la spital cu probleme cardiace

Stone a primit dreptul de vizitare a fiului ei, cu greu la decizia judecătorului contribuind și  faptul că a fost internată în spital, mai târziu în acel an, cu probleme cardiace, a spus ea. "Mi-a frânt inima. Mi-a frânt inima la propriu".

Vezi și: Sharon Stone, confesiuni cutremurătoare. Actrița a fost forțată să-și privească bunicul cum o abuza pe sora ei mai mică

Desconsiderată de colegi la Globurile de Aur

Lunga carieră a lui Stone a fost definită, în mare parte, de nuditatea din Basic Instinct, iar actrița a vorbit despre faptul că, a fost supărată atunci când colegii de la ceremonia Globurilor de Aur, din 1993,  au râs când numele ei a fost citit ca fiind nominalizat.

"A fost oribil. M-am simțit atât de umilită", a spus Stone. "Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerci să duci acest film complex, care depășea toate limitele și împotriva căruia toată lumea protesta, și presiunea. Am dat audiții pentru el timp de nouă luni. L-au oferit altor 13 persoane și acum râdeți de mine. Îmi venea să mă târăsc într-o gaură".

Vezi și: Sharon Stone, victima malpraxisului. Actrița a fost operată greșit, după un diagnostic eronat: „Cereți o a doua opinie. Vă poate salva viața”

Sharon Stone - păcălită de regizorul faimoasei scene

Anul trecut, Stone a publicat o carte de memorii, "The Beauty of Living Twice", în care și-a reiterat convingerea că Verhoeven a păcălit-o să se expună în scena respectivă, spunând că nu a avut nicio idee că o astfel de scenă va fi folosită, până când nu a fost la o proiecție alături de agenți și avocați.

"Așa am văzut pentru prima dată filmarea vaginului meu, la mult timp după ce mi s-a spus: "Nu se vede nimic - vreau doar să îți dai jos chiloții, deoarece albul reflectă lumina, așa că știm că ai chiloții pe tine"", a scris Stone.

Stone a declarat că s-a dus apoi în cabina de proiecție și l-a pălmuit pe Verhoeven peste față. În replică, el a susținut mult timp, că ea a fost mereu conștientă de nuditate.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel