Sharon Stone, victima malpraxisului. Actrița a fost operată greșit, după un diagnostic eronat: „Cereți o a doua opinie. Vă poate salva viața”

Data actualizării: | Data publicării:

Sharon Stone a dezvăluit că a fost diagnosticată greșit și că a trecut printr-o operație incorectă. Ulterior,  medicii i-au descoperit  o tumoare care trebuie extirpată.

Sharon Stone, diagnostic devastator, după ce a trecut printr-o operație greșită: "Am avut un alt diagnostic eronat și o procedură incorectă"

 

Actrița a povestit, pe Twitter, despre experiența neplăcută trăită în spital. Artista a fost diagnosticată greșit și a trecut printr-o operație chirurgicală eronată.


"Tocmai am avut un alt diagnostic greșit și o procedură incorectă", a scris ea, detaliind apoi amploarea problemei sale și cum a descoperit apoi tumora.

Ce diagnostic a primit, la a doua opinie

"De data aceasta, dublă epidurală. Cu dureri tot mai mari, m-am dus pentru o A DOUA OPINIE: am o tumoare fibroidă mare care trebuie scoasă".

 

Sharon le-a trasnsmis femeilor un mesaj de încurajare, prin care le îndeamnă să meargă la medici și pentru a doua opinie: "Doamnelor în special: Nu vă lăsați suflate, obțineți o a doua opinie. Vă poate salva viața.

"Voi fi în repaus timp de 4-6 săptămâni pentru o recuperare completă", a concluzionat ea. "Vă mulțumesc pentru grija voastră. Totul este bine", a mai spus ea.


Sharon a dezvăluit că a avut o tumoare care a trebuit să fie îndepărtată

Fanii au reacționat cu mesaje de susținere și urări de bine, unul dintre ei scriind: "Ce frustrare. Rezistă, frumoasă Sharon. Te iubesc pentru totdeauna. Rugăciuni pentru o recuperare rapidă".

Un altul a spus: "Mulțumesc pentru informația despre obținerea unei a doua opinii. Ar putea salva literalmente viața cuiva. Ești întotdeauna atât de sinceră și grijulie", în timp ce un al treilea a adăugat: "Îmi pare atât de rău să aud că ești bolnavă. Cele mai bune urări pentru operație și o recuperare rapidă. Mulțumesc că ne împărtășești întotdeauna experiențele tale și că ai grijă de noi!".

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel