Sharon Stone, confesiuni cutremurătoare. Actrița a fost forțată să-și privească bunicul cum o abuza pe sora ei mai mică

Data actualizării: | Data publicării:
Sharon Stone în Basic Instinct. Captură foto YouTube
Descriere foto: Sharon Stone în Basic Instinct. Captură foto YouTube

Sharon Stone a rupt tăcerea, la 63 de ani. Actrița a trecut prin momente de groază în copilărie, când propria bunică o forța să-și privească surioara în timp ce era abuzată sexual de bunic.

La 63 de ani, Sharon Stone a găsit puterea să vorbească despre atrocitățile la care a fost supusă în copilărie. 

În autobiografia The Beauty of Living Twice, actrița rememorează traumele din primii ani de viață, când cei care ar fi trebuit să-i ofere dragoste și protecție, s-au transformat în călăi. Bunicul actriței le-a abuzat sexual pe ea și pe sora ei, în timp ce bunica nu doar că nu intevenea să le salveze, ci își susținea soțul în comportamentul bolnav. 


Actrița și-a reamintit de un moment de o cruzime extremă, de pe vremea când avea doar 8 ani, iar sora ei 5. Bunica a forțat-o să își privească bunicul cum o abuza sexual pe sora ei mai mică. Cele două surori au păstrat tăcerea ani de zile și abia la maruritate au găsit forța de a spune adevărul despre calvarul îndurat. 

Potrivit the Independent, când s-a prezentat la înmormântarea bunicului ei, Sharon, pe atunci ]n vrst[ de 14 ani, şi-a dat seama cum „copil fiind, e posibil să ajungi să nu simţi decât bucurie şi uşurare atunci când eşti, pentru prima dată, în faţa morţii. Uşurare şi un mare gol interior, în cazul meu.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel