Preparatul care nu va lipsi de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Artistul a făcut dezvăluirea!

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol și Smiley, captură video Youtube
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley, captură video Youtube

Gina Pisto și Smiley se chinuie să pună la punct ultimele pregătiri pentru nuntă. 

Smiley și Gina Pistol au început numărătoarea inversă până când vor deveni soț și soție. Cei doi urmează să-și unească destinele la finalul lunii mai, iar până să ajungă în fața stării civile, mai au de pus extrem de multe detalii la punct. Însuși artistul recunoaște că trece printr-o perioadă foarte încărcată profesional, semn că foarte multe atribuții au fost luate de viitoarea sa soție, care s-a retras de o perioadă din televiziune. De asemenea, Smiley a dezvăluit și care este preparatul ce nu va lipsi de pe masa invitaților de la petrecere. 

„Noi am povestit pe Youtube întreaga experiență, pentru că ne place ca oamenii să știe din surse sigure, așa cum am făcut și când a rămas Gina însărcinată. Am zis că este o idee bună să îi anunțăm tot. 

Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale.

Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a dezvăluit Smiley în platoul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Lux de 300.000 de euro pentru două vedete din România. Despre camera copilului: „Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană”

Scărlătescu nu gătește la nunta Ginei

Chiar dacă sunt prieteni foarte buni, Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai renumiți bucătari din țara noastră, spune că nu vrea să gătească la nunta lui Smiley și a Ginei. Acesta spune că s-a implicat deja în meniul pentru botez, iar acum își dorește să petreacă ca orice alt nuntaș.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a spus Scărlătescu în cadrul unui podcast.

Citește și: Tradiția de care Gina Pistol nici nu vrea să audă la nuntă: „Nu vreau. Ca să ce?”

Rochia de mireasă pentru care a optat Gina Pistol

Nici Gina Pistol nu este mai relaxată în această perioadă. Vedeta aleargă de la o destinație, la alta, pentru a rezolva pe ultima sută de metri toate detaliile, iar de curând le-a dezvăluit fanilor săi cum vor arăta cele două rochii de mireasă pentur care a optat, dar și verighetele. 

„E greu rău să organizezi o nuntă. Nu greu, e solicitant. Intru să probez rochia, nu de mireasă, cealaltă, vă povestesc eu. Ne auzim după… Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie.

Voi purta două rochii, una de mireasă pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua.

O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea.

Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug. Mă duc acum să văd verghietele, pe care le-am făcut la comandă, vrem să le personalizăm. Au o semnificație pentru noi, sunt foarte frumoase.”, a povestit Gina Pistol pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel