Pr. Pimen Vlad: Degeaba avem toate bogățiile lumii dacă ne lipsește cel mai important lucru!

Data publicării:
Părintele Vlad Pimen, captură YpuTube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Părintele Vlad Pimen, captură YpuTube/ Damian Drăghici

Părintele Pimen Vlad a spus că degeaba avem toate bogățiile lumii dacă ne lipsește cel mai important lucru.

'Să nu renunțăm niciodată la luptă, pentru că fără luptă nu este încununare. Îi vedem și pe cei care se întorc de pe front, chiar dacă sunt răniți, chiar dacă sunt aduși pe targă, dar ei sunt vii. Înseamnă că nu au renunțat la luptă și se încununează. Sunt primiți cu laude. Așa și Dumnezeu! El nu se uită dacă am căzut….este gata și ne pedepsește, nu!', a spus părintele Pimen Vlad.

'Dar vrea să vadă că nu cădem în deznădejde că încercăm să ne ridicăm, că întindem mâinile spre El și-I cerem ajutorul, adică nu renunțăm la luptă și atunci Dumnezeu nu ne lasă. Ca pe fiul risipitor ne ia în brațe și ne pune în cinstea aceea de întâi, adică în cinstea în care a fost Adam în Rai. Înțelegeți cât este de bun Dumnezeu și câtă dragoste are față de noi?', a zis părintele Pimen Vlad.

Citește și Pr. Pimen Vlad, despre o icoană făcătoare de minuni: „Au văzut icoana în aer la poarta mănăstirii, neținută de nimeni”. Ați apucat să o vedeți? Unde se află. E fabulos - https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-o-icoana-facatoare-de-minuni-au-vazut-icoana-in-aer-la-poarta-manastirii-netinuta-de-nimeni-ati-apucat-sa-o-vedeti-unde-se-afla-e-fabulos_37734.html 

'Dacă nu îl avem pe El, atunci ne lipsește totul'

 

'De asta să nu ne depărtăm de El chiar dacă cădem, chiar dacă ne ridicăm, să rămânem mereu cu El. Unde este Dumnezeu este și viață, unde este Dumnezeu este lumină, unde este Dumnezeu este dragoste. Unde este Dumnezeu este bunătate, unde este Dumnezeu nu ne lipsește nimic. Iar dacă nu îl avem pe Dumnezeu atunci ne lipsește totul. Atunci, cu adevărat suntem săraci. Ați înțeles? Putem să avem toate bogățiile lumii, însă fără Dumnezeu suntem săraci. Și putem să nu avem nimic, însă dacă îl avem pe Dumnezeu, atunci avem totul. Dumnezeu a făcut totul din nimic și poate din nou să le facă. Deci Dumnezeu poate să ne dăruiască orice dorim noi dacă ne este de folos. Deci, asta înseamnă să îl avem pe Dumnezeu cu noi.', a spus părintele Pimen Vlad.

'Deci, să luptăm și să nu renunțăm niciodată la luptă, după cum am mai spus. Și Dumnezeu o să ne ia în brațe și ne va duce în împărăția Lui, acolo unde este Maica Domnului, unde sunt Sfinții, Sfinții Arhangheli și Îngerii, Toate Puterile Cerești. Acolo este atâta frumusețe, încât nu putem să ne închipuim. Să ne ajute Maica Domnului, Tot Sfinții și să mijlocească pentru noi la Bunul Dumnezeu.', a spus părintele Pimen Vlad.

Video

Citește și - Pr. Pimen Vlad, apel pentru românii din diaspora: „E dezastru!” Mesajul său îți dă fiori - https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-apel-pentru-romanii-din-diaspora-e-dezastru-mesajul-sau-iti-da-fiori_37537.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel