Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

A ieșit la iveală porecla pe care Meghan Markle o avea în rândul angajaților familiei regale.

Tot mai multe lucruri ies la iveală despre Meghan Markle și despre modul în care aceasta era tratată la palat, înainte ca cei doi să părăsească definitiv viața regală. Potrivit okmagazine.roangajații familiei regale, care se autointitulau „Clubul Supraviețuitorilor Sussex-ilor”, ar fi numit-o pe soția prințului Harry o „nascisistă sociopată”.

Aceste detalii ascunse sunt făcute publice în cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, scrisă de Valentine Low. Concret, aici sunt relatate povești în care se reflectă relația tot mai proastă pe care a avut-o Meghan și Harry cu cei care trebuiau să asigure bunăstarea palatului și să slujească familia regală. Mai mult, angajații consideră faptul că Ducesa de Sussex a avut de la bun început niște obiective prestabilite, jucând doar un rol bine pus la punct. 

„Voia să fie respinsă, pentru că era obsedată de acest lucru încă de la început”, a spus unul dintre angajații de la palat.

„Ne-a păcălit!”, spunea alt subordonat despre Meghan, după cum se arată într-unul dintre paragrafele din carte. 

Mai mult, tot în această carte se vorbește despre „frustrările” pe care Meghan le-ar fi acumulat în timp, din cauza îndatoririlor regale, acestea fiind imediat observate. 

„Cu toate că îi plăcea atenția primită, Meghan nu înțelegea ce rost aveau acele plimbări printre mulțimi și strângerea mâinilor atâtor străini”, se arată într-un pasaj al cărții „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, potrivit sursei citate. 

Ce spun astrele despre tensiunile dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Toată lumea a fost curioasă de-a lungul timpului să afle dacă cele două cumnate sunt sau nu la cuțite. Pentru a afla realitatea, experții au ales să analizeze hărțile lor natale. La prima vedere, nu s-a găsit nimic definitiv care să indice o dușmănie, cel puțin din punct de vedere astrologic. Cu toate acestea, există un lucru - au în comun câteva aspecte minore uraniene și neptuniene care pot indica faptul că relația lor este neregulată, inconsecventă și îmbibată de neînțelegeri. De fapt, există mari șanse ca relația lor să oscileze constant.

Meghan Markle, dietă regală. Cum arată meniul Ducesei de Sussex

Kate este Capricorn și Meghan este Leu

Contrar a ceea ce ai putea crede, compatibilitatea astrologică dintre hărțile lor natale nu este deloc rea. Ascendentul în Leu al lui Catherine se conectează cu Soarele în Leu al lui Meghan, permițându-le să se vadă clar una pe cealaltă. De asemenea, Marte al lui Catherine în Balanța diplomatică se aliniază cu conjuncția Lună-Jupiter a lui Meghan în Balanță, ceea ce înseamnă că Kate o motivează de fapt pe cumnata ei să fie o persoană mai bună. Marte al lui Meghan în Rac protector se conectează cu Luna hrănitoare a lui Catherine în Rac, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, o persoană pe care cumnata ei o admiră.

Cu toate acestea, deoarece semnele lor Marte formează un pătrat unul cu celălalt în semne de debilitare, ceea ce înseamnă că există întotdeauna o tensiune care fierbe la foc mic sub suprafață. Uneori, relația lor poate fi marcată de agresivitate pasivă, deoarece s-ar putea să nu se simtă liberi să se confrunte direct unul cu celălalt. Nevoia de a respecta decorul în detrimentul emoțiilor lor ar putea juca un rol important în natura iritantă a interacțiunilor lor personale, potrivit Stylecaster.

Citește AICI continuarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel