Porecla pe care Adela Popescu a primit-o când juca în telenovele: ”Cumva nu mai poți”. Cum o strigau colegii de platou

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu și-a amintit de vremurile în care juca în telenovele și de rolurile asemănătoare pe care le primea mereu.

Adela Popescu este în prezent una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Până să ajungă în acest domeniu însă, vedeta a jucat în numeroase telenovele românești, alături de mulți alți actori cunoscuți, care i-au adus celebritatea și în acel domeniu. Recent, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit faptul că în acea perioadă de glorie avea și o poreclă pe care colegii de breaslă i-au pus-o, din cauza rolurilor pe care aceasta le primea mereu.

"În telenovele, îmi amintesc și acum că după mai multe seriale în care am plâns de nenumărate ori, la un moment dat, nu mai puteam să mai fac asta. Îmi îngropasem deja toți câinii, toți părinții, frații. Apelezi cumva la memoria afectivă, dar cumva nu mai poți.

Tu, ca să poți să fi vie în anumite scene, ai nevoie de o experiență personală, ori noi nu mai aveam experiență personală, trăiam doar acolo, pe platou.După ce mi-am epuizat tot, nu mai aveam de unde. Eram numărul 1 (la lacrimi, n.r.). Mi se și spune bunica telenovelelor, mai puteam să fiu doar străbunica!", a povestit Adela Popescu, potrivit wowbiz.

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România

Adela Popescu, susținută în cariera muzicală de Mihai Constantinescu

Prezentatoare, cântăreață, actriță... Adela Popescu este o cunoscută vedetă de la noi din țară. Puțini știu însă cum s-a lansat aceasta în cariera muzicală și cine a fost omul care i-a acordat încredere totală, de când a auzit-o prima dată cântând.

„Mihai Constantinescu m-a determinat să vin la București. Eram în tabără, la mare. A avut un concert, iar eu am luat microfonul și am zis că vreau să cânt. I-a plăcut foarte mult și mi-a cerut contactul. Mi-a zis că am talent şi că mă poate ajuta. Mi-a compus melodii. Am dormit nopți întregi la el în casă, mi-au cumpărat haine. Nu a fost doar un mentor profesional, a fost alături de mine din toate punctele de vedere.”, a declarat Adela Popescu, potrivit ego.ro.

Ce obicei a adoptat Adela Popescu în Republica Dominicană: „Ziua șase parcă”. Vedeta face asta împreună cu Radu Vâlcan

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale”

Mai mult, vedeta a dezvăluit recent faptul că a mai primit propuneri și pentru a juca în seriale. Chiar dacă recunoaște faptul că duce dorul acelor timpuri, frumoasa blondină nu are timp, astfel încât să facă toate lucrurile acestea și să mențină, în același timp, și echilibrul pe plan familial. 

„Într-adevăr așa este, debutul meu pe micul ecran a fost într-un serial, rămâne desigur o mare dragoste a mea. Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac și emisiunea și serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă. Însă nu am toate detaliile și nici nu știu daca se face, dar da, sunt niște discuții.”, spunea vedeta potrivit libertatea.
 

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel