Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România

Data actualizării: | Data publicării:

Este mamă a trei copii, dar și una dintre cele mai iubite actrițe și prezentatoare TV de la noi din țară. Cine este oare fetița din imagine?

Fetița din imagine s-a născut la data de 8 octombrie 1986, în comuna Șușani, din județul Vâlcea. Este o actriță și cântăreață română, iar de câțiva ani a ajuns și la cârma unei emisiuni de televiziune din România. Aceasta a ajuns să fie extrem de cunoscută și iubită de publicul larg prin intermediul telenovelei extrem de urmărite ”Numai Iubirea”, unde a avut unul dinte rolurile principale.

Potrivit wikipediaactrița din imagine a lansat și primul ei album muzical în timp ce filma pentru Lacrimi de iubire, alt serial care a consacrat-o. Stilul abordat de ea pe acest album a fost pop slow cu influențe dance și latino. Începând cu anul 2005, fetița din poza de mai sus a fost protagonista mai multor producții românești cinematogarfice, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Iubire ca în filme în 2006, Îngerașii în 2008 sau Aniela în 2009. În 2010, aceasta joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire și Onoare, iar din 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața.

La sfârșitul anului 2011, aceasta se face extrem de cunoscută și în muzică, pentru că s-a alăturat trupei DJ Project, unde a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu.

Din 2016, aceasta încântă oamenii de luni până vineri cu atitudinea ei pozitivă și starea de bine pe care o emană mereu, pentru că prezintă un show matinal foarte îndrăgit de la noi. 

Fetița din imagine este căsătorită și are trei copii

Pentru o bună perioadă de timp, artista a fost împreună cu Dan Bordeianu, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare, în timp ce filma serialului Numai Iubirea de pe Acasă TV în 2004. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani, fiind chiar și logodiți. Din păcate pentru fanii care îi îndrăgeau atât de mult, aceștia au ales să meargă pe drumuri separate în 2007.

Totuși, la 3 ani după această întâmplare, fetița din imagine avea să-și cunoască viitorul soț, pe Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut tot pe platourile de filmare, de data aceasta ale serialului TV Iubire și Onoare în 2010, iar după cinci ani de relația au decis să spună ”da” în fața stării civile. 

Acum, aceștia sunt părinții a trei copii și formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă.

După cum probabil v-ați dat seama deja, în fotografia din imagine este nimeni alta decât... Adela Popescu!

Cum arată relația dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu în prezent

Radu Vâlcan și Adela Popescu reprezintă, fără doar și poate, imaginea familiei perfecte. Deși au aproximativ 12 ani de când sunt împreună, celebrul cuplu se iubește la fel de mult ca în prima zi, rodul dragostei lor fiind reprezentat prin cei trei copii. Totuși, chiar dacă se înțeleg de minune, aceștia recunosc faptul că micile certuri și momentele tensionate nu i-au depășit nici pe ei. Cei doi parteneri au știut totuși să le gestioneze cum trebuie, iar faptul că se cunosc atât de bine i-a ajutat extrem de mult, spune Radu Vâlcan.

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

„Radu era să leșine când a văzut!”. De necrezut ce au găsit Radu Vâlcan și Adela Popescu în casă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel