Adina de la Heaven își încurajează soțul să fie poligam: „Prima nevastă le comandă pe celelalte!”. Câte neveste ar avea voie acesta să aibă

Data publicării:

Poligamia devine tot mai populară în rândul europenilor, tradiție mai mult orientală decât de-a locului. Însă cum se potrivește aceasta cu showbizul românesc?

 

De data aceasta este vorba despre solista de la trupa Heaven, pe numele său Adina Postelnicu, care a făcut afirmații controversate despre un stil de viață poliamoros în cadrul mariajului cu soțul acesteia- Glance. Adina Postelnicu și Glance sunt doi artiști români din industria muzicală. Adina este cântăreață și compozitoare, iar Glance este producător și compozitor. Cei doi au colaborat pentru mai multe piese muzicale, cum ar fi "Ecou", "Cina", "Buna Dimineata" și "Casa Mea".

 

"Ecou" a fost prima piesă lansată de cei doi împreună și a devenit un succes în România, fiind difuzată intensiv la radio și televiziune. Piesa a fost urmată de alte colaborări care au avut la fel de mult succes, precum "Cina", care a atins un număr impresionant de vizualizări pe YouTube.

 

Adina Postelnicu și Glance au continuat să lanseze împreună noi piese și să colaboreze cu alți artiști din industria muzicală românească. Stilul lor muzical combină elemente de pop, dance și muzică electronică, iar versurile pieselor lor sunt adesea romantice și sensibile.

VEZI ȘI: Iulian Postelnicu, detalii din culisele filmului „Oameni de treabă”, cel mai premiat de la Gala Premiilor Gopo 2023: „Când am citit scenariul, m-am și enervat, îmi era și milă”

„Prima nevastă le comandă pe celelalte!”

Vedeta este sigură că lucrurile în privința autorității familiale nu se vor schimba și că rolul acesteia rămâne neclintit:

“Nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă. Din contră, chiar îmi doresc să am ajutoare”, a mai spus ea. 

„Nu am o problema cu cele cu sânii foarte mari”

De asemenea, artista nu consideră că ar avea motive de gelozie dacă viitoarele perechi sunt „generoase” din punctul de vedere al asepctului fizic:

“Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie cu patru neveste că e musulman! Nu sunt deloc împotrivă să le ia pe cele cu sânii foarte mari”, a mai spus aceasta pentru Click, potrivit Fanatik.

Trebuie menționat și că vedeta consideră că are nevoie de ajutor prin casă având câteva probleme și cu fetița lor, încă din martie. Micuța Zaynab are 3 ani și jumătate, iar în urma unui consult oftalmologic părinții ei au aflat că are astigmatism hipermetropic compus, o formă ereditară de astigmatism, pe care a moștenit-o de la rudele din partea tatălui.

"Nu a văzut niciodată imaginea clară de când s-a născut", spune Adina Postelnicu, cunoscută ca Adina de la Heaven.

VEZI ȘI: Fetița Adinei Postelnicu, diagnosticată cu astigmatism hipermetropic compus: simptome, tratament: Am avut un șoc. Nu a văzut niciodată imaginea. Dacă nu-și revine, după 18 ani vom încerca și operația



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel