Fetița Adinei Postelnicu, diagnosticată cu astigmatism hipermetropic compus: simptome, tratament: Am avut un șoc. Nu a văzut niciodată imaginea. Dacă nu-și revine, după 18 ani vom încerca și operația

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adina Postelnicu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Postelnicu, Instagram

Adina Postelnicu a dezvăluit diagnosticul dur pe care l-a primit fetița ei și a lui Glance.

Fetița Adinei Postelnicu și a lui Glance a fost diagnosticată cu astigmatism, iar artista a făcut dezvăluirea în direct.

"Nu a văzut niciodată imaginea clară de când s-a născut", spune Adina Postelnicu, cunoscută ca Adina de la Heaven.

Micuța Zaynab are 3 ani și jumătate, iar în urma unui consult oftalmologic părinții ei au aflat că are astigmatism hipermetropic compus, o formă ereditară de astigmatism, pe care a moștenit-o de la rudele din partea tatălui.

Astigmatismul este un defect de refracție care apare atunci când corneea nu are aceeași curbură în toate părțile sale și, prin urmare, lumina care intră în ochi este proiectată în puncte diferite pe retină.

Astigmatismul hipermetropic este un tip de astigmatism ce se întâmplă atunci când unul sau ambele meridiane principale ale ochiului se focalizează ca hipermetropie, adică în spatele retinei.

Citește întreaga știre pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel