Planta minune care ajută la calmarea pielii. Lidia Fecioru: „Este foarte bună pentru dermatita atopică, inclusiv pentru psoriazis”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care este planta minune care ajută la calmarea pielii.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea „Adevăruri ascunse”, planta minune care ajută la calmarea pielii.

Physalis, o plantă bogată în betacaroten, a fost folosită în trecut pentru a colora lâna, datorită culorii sale. Potrivit bioenergoterapeutului, se utilizează doar fructul acestei plante și nimic altceva. Deși nu este recomandată pentru cei cu hiperaciditate stomacală sau gastrită, Physalis este o alegere excelentă pentru persoanele care au ciroză.

„Physalis este o plantă foarte bogată în betacaroten. Pe timpuri, oamenii se foloseau de această plantă pentru a colora lâna. Colorează foarte bine în roșu.

Se folosește doar fructul, în rest nimic altceva. Nu au voie să consume oamenii care au hiperaciditate stomacală sau gastrită. Se recomandă persoanele care au probleme cu ciroza”, a spus Lidia Fecioru. 

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru coșuri. Acționează indiferent de zona afectată: „O să vedeți ce minunăție face”

Bioenergoterapeutul a precizat că planta funcționează ca un drenaj urinar și ajută la stimularea funcției hepatice, fiind benefică pentru cei cu fiere leneșă.

„Este un foarte bun drenaj urinar, un foarte bun drenaj de fiere pentru cei cu fierea leneșă. Ajută mult pentru ochi.

Fructele uscate se găsesc la farmacie sau dacă le găsiți pe câmp, să le uscați într-o cutie cu aerisire, găurite. Se pun acolo să se usuce. Sunt antiseptice, pentru infecții.

Physalis este foarte bun pentru dermatita atopică, inclusiv pentru psoriazis.

Se pune compresă pe piele, acolo unde avem probleme”, a precizat Lidia Fecioru. 

Băutura care calmează tusea: „Este aur curat”

Pentru a calma tusea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă ca într-o ceașcă de lapte să se pună o linguriță de unt, o linguriță de miere, un vârf de linguriță de bicarbonat și gălbenuș de ou. 

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Tot pentru tuse şi răceală, bioenergoterapeutul recomandă să luam 500 grame de ceapă, o curățăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr și un litru de apă. Punem amestecul la foc și se fierbe 3 ore. După ce a fiert, se lasă puțin la rece și se adaugă 50 de grame de miere. 

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. 

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă”, a mai recomandat Lidia Fecioru.

Citește și: Ciuperca-minune, leac pentru alergii sau bolile în faza incipientă. Lidia Fecioru: „Se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel