Ciuperca-minune, leac pentru alergii sau bolile în faza incipientă. Lidia Fecioru: „Se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit ciuperca-minune, care are numeroase beneficii pentru organism. 

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac. De data aceasta, este vorba despre o ciupercă, care este benefică pentru alergii sau bolile în faza incipientă.

Ciuperca-minune, leac pentru alergii sau bolile în faza incipientă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că această ciupercă se numește ceaga, este de culoare maronie și crește pe mesteacăn. Specialista a dezvăluit și cum se prepară leacul, dar și cum trebuie consumat, pentru a avea cele mai bune rezultate.

”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.

Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa. Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea

Extrem de multe persoane obișnuiesc în ultima vreme să savureze cafeaua cu diferiți îndulcitori, precum ar fi mierea sau cunoscutele pastiluțe pentru diabetici. Mai mult, zahărul alb este de foarte multe ori înlocuit și el de cel brun, din considerentul că această variantă este mult mai sănătoasă. Invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe” de la de la Spectacola, DC News și DC Medical, Lidia Fecioru ne-a dezvăluit care este adevărul cu privire la aceste mituri despre sănătate.

„Toți medicii spun: nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere, pentru că nu are nicio valoare, trendul... problema este că ne îmbolnăvește. Toată lumea mănâncă zahăr brun. Ce înseamnă zahărul brun? Zahăr necurățat. Nu mai bine îl luăm pe ăsta curățat? Că nu mănânc cantitatea pe care aș putea să o mănânc, mănânc mai puțin, asta e cu totul altceva.”, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

„Nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!”

„Îndulcitorii sunt interziși atât timp cât nu suntem diabetici sau nu avem o altă boală la care este interzis zahărul, nu avem voie să consumăm acei îndulcitori. E interzis!

Mai bine bei cafeaua amară. Nu o mai îndulci. Las-o așa”, a mai spus  bioenergoterapeutul.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel