Planta care îți aduce jumătatea. Lidia Fecioru: ”Este bine să ne-o ofere cineva cadou”

Data actualizării: | Data publicării:
 Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta ce atrage iubirea în viața unei femei.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de pe Antena 3, unde a dezvăluit care este planta ce ajută orice femeie să-și găsească jumătatea sau chiar să aducă liniștea și armonia în casă. Ca să aibă aceste efecte uimitoare, bioenergoterapeutul susține că doamnele ar trebui să primească această floare în dar și, în cele din urmă, dă și câteva sfaturi utile pentru îngrijirea ei.

"Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare. Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei.

Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse potrivit Antena 3.

Cum îndepărtezi energia negativă din jur. Lidia Fecioru explică: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"

Băutura MINUNE care învinge celulele canceroase

Lidia Fecioru a dezvăluit tot în cadrul aceleiași emisiuni și un leac foarte bun pentru pentru celulele canceroase. Este vorba despre o plantă de sezon, care se întâlnește peste tot și care trebuie preparată sub forma unei cafele.

„A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic. Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru.

O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi. Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie. Cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul cel mai mare al celulelor canceroase. Putem să punem și lapte de vacă sau de capră.”, dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de pe Antena 3.

Lidia Fecioru, leac pentru tuse și ulcere: "Planta o călcăm în picioare, deși este extrem de benefică"

Rădăcina de păpădie nu trebuie să fie tânără

Mai mult, Lidia Fecioru avertizează asupra faptului că rădăcina de păpădie nu trebuie să fie prea bătrână. Acest leac miraculos este înlocuitorul perfect al chimioterapiei naturale, spune aceasta.

„Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de ea normală. Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente.

Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste.", a mai spus Lidia Fecioru.

Ceiul PERFECT pentru fertilitate. Lidia Fecioru: "E bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel