Ceiul PERFECT pentru fertilitate. Lidia Fecioru: "E bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jocelynne Flor
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jocelynne Flor

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a a dezvăluit care este cel mai bun ceai pentru fertilitate.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit leacul pentru femeile care vor să rămână însărcinate.

Am un leac pentru femei, ceaiul din seminţe de pătlagină. 

Se pune o lingură de seminţe verzi sau uscate, la un pahar de apă. Se fierbe 3 minute şi se lasă la infuzat timp de 15 minute. 

Este bun pentru trombe înfundate, anexite, dureri de ovare, dar şi pentru îmbunătăţirea spermatozoizilor. Este foarte bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Băutura MINUNE care curătă ficatul

"La blender putem să punem un pic de pătrunjel şi 2 căţei de usturoi. Blenduim bine, bine şi turnăm apa cât să fie un pahar. 

Mai punem o lingură de suc de lămâie. O bem dimineaţa şi seara. Bem trei zile cu usturoi şi trei zile fără usturoi, apoi iar cu usturoi.

Este bun pentru cei care lucrează în mediul toxic. Este bun pentru curăţarea ficatului. Reglează tot ce ţine de sistemul nervos şi de sânge. 

Se face doar 9 zile. Facem pauză două săptămână, apoi mai facem alte 9 zile. 

Are şi contraindicaţii. Cei care au reflux, gravidele şi cei care au gastrită cronică", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, despre ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală

"Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui


"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel