Pisicile suferă de anxietate din cauza stăpânilor care lucrează de acasă

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Dietmar Ludmann
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Dietmar Ludmann

Pisicile au început să devină anxioase de când stăpânii lor lucrează de acasă.

Din cauza pandemiei de Covid-19, mulți oameni au început să lucreze de acasă. Acest fapt a venit la pachet și cu o serie de probleme...pentru pisici. Felinele sunt mai stresate deoarece s-a dezechilibrat rutina lor solitară, spun specialiștii în bunăstarea animalelor, scrie ziarul britanic The Times.

Numeroase animale de companie se luptau să facă față conviețuirii cu proprietarii lor...
Conform Cats Protection, o organizaţie caritabilă dedicată salvării pisicilor, multe animale de companie se luptau să facă față conviețuirii cu proprietarii lor în timpul zilei.

Pisicile au fost în special afectate de schimbarea obiceiurilor stăpânilor. În schimb, proprietarii de pisici au fost mai puțin stresați atunci când au muncit de acasă și au dormit alături de animalele lor de companie. 

"S-ar părea că unele pisici ar fi putut fi mai stresate în casa lor în timpul pandemiei. Modificările aduse rutinei unei pisici au întotdeauna potenţialul de a provoca stres, deoarece sunt creaturi cu multe tabieturi. În plus, odată cu transferul biroului acasă, locurile sigure sau liniştite în care o pisică s-ar fi putut cuibări acasă, ar fi putut fi regândite.”, spune Cats Protection, o organizaţie caritabilă dedicată salvării şi reintegrării pisicilor, precum şi educării oamenilor în scopul bunăstării felinelor.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel