Care este darul tău spiritual, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Acești oameni sunt cei mai norocoși. Ajung foarte bine în viață”

Data publicării:
Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea
Descriere foto: Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit sub ce dar ne-am născut, în funcție de data nașterii. 

Fiecare persoană în parte se naște cu un dar specific, care este atribuit de ziua și luna nașterii. Acest dar ne însoțește peste tot în viață, însă trebuie să învățăm cum să-l primim, să nu-l negăm și să ajutăm la dezvoltarea sa. 

„Adunăm, în primul rând, ziua nașterii, plus luna nașterii, fără an. Am calcula în funcție de arborele cabalic, sunt 22 de numere care se manifestă. De exemplu adunăm 6 (ziua nașterii) plus 12 (luna nașterii). Dacă data nașterii depășește 23, se va reduce la 5, adică 2+3 și se va face 5 plus luna nașterii. Deci dacă rezultatul depășește numărul de 23, adunăm data. Aici putem vedea talentul fiecăruia, dar este și un obstacol individual pe care omul trebuie să-l treacă, el nu crede în talentul acela și trebuie să-l dezvolte.”, a dezvăluit numerologul Adam Stavarache, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

1 este darul manifestării. Oamenii care au acest dar au capacități de magie, de a-și materializa gândurile și fricile.

Cei care au darul 2, este mila și compasiunea, dacă sunt născuți în prima zi din ianuarie.

Darul 3, creativitatea și energia de a face spațiul frumos. Sunt oameni de conducere, Dumnezeu îi pune în mediul în care ei trebuie să organizeze, ei adesea nu cred în acest dar.

Cei cu 4 au ca dar loialitatea și practicitatea. Sunt forte loiali în principii și ajung oameni de conducere în societate.

Darul 5 este darul generozității, căldurii umane, sunt aici să facă cadouri, să susțină lumea, sunt buni învățători, arată mereu calea, sunt profesorii cumva.

Darul 6 are frumusețea, darul lor este de a lua toată energia negativă și de a o curăța, din această cauză ei sunt mai frivoli, vindecă rapid conflictele. Este un dar foarte frumos în lume.

Darul celor cu 7 este bucuria, dinamismul, ambiția foarte mare, se pot muta din loc în loc și se acomodează repede, au flexibilitatea de a schimba rapid o locație.

Darul 8 este perfecționismul, organizarea și justiția. Sunt oamenii care au primit darul de face justiție, trebuie să lucreze în justiție, sunt foarte rigizi în reguli.

Cei cu darul 9 pot fi profesori, au înțelepciunea bătrânească, cunosc înțelepciunea profundă a vieții.

La 10, darul lor este de a face schimbări totale, se nasc săraci, devin bogați, număr 10 înseamnă mereu o urcare, o evoluție, transformarea vieții la toate nivelurile, își schimbă tot destinul.

La 11 întâlnit curaj, tenacitate, ambiție și putere. Aceștia te motivează, chiar dacă ești într-o stare proastă, te fac să trăiești viața.

La 12 avem renunțarea la sine, devotamentul pentru o cauză nobilă, darul lor este de a face sacrificii supreme, de a pune nevoile celorlalți pe primul plan.

13, renașterea sufletelor căzute. Persoanele care au acest 13, darul lor este de a da viață sufletelor care se pierd, le ridică.

14, vindecarea, comunicarea cu îngerii. Darul lor este comunicarea și luarea energiei de sus, pe care o transmit pe pământ. Ei sunt vindecători.

Mergem la 15, unde avem darul creației, spiritul pasional. Aceste persoane pot citi rapid tristețea, slăbiciunea unei persoane și nu fac altceva decât să o impulsioneze.

16, darul creației și al distrugerii. O energie care te învață cum să conduci, ei îi trezesc pe oameni spiritual, dar au și darul creației.

17, darul lor mai este și faima, scrisul, comunicarea, partea de mass media, publicitate, promovarea unei cauze speciale.

La 18 avem viziunea, magia, capacitatea de a simți adevărul, practic poți avea un talent mare în direcția asta, dacă o dezvolți.

19, dragostea umană, căldura, încrederea în sine. Au o aură foarte puternică, pentru că ei trebuie să aducă căldura umană.

La 20 avem vindecarea, dar și de dezvoltare a talentelor proprii.

21, acești oameni sunt cei mai norocoși, sunt charismatici, magnetici, captează toate atențiile. Ajung foarte bine în viață.

La 22, darul lor este iluminarea spirituală, dar dacă depășesc atașamentele lumești. Dacă fac lucrul acesta, Dumnezeu le dă iluminarea să vadă tot. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel