Ce sacrificii putem face în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot uita de propria persoană, fac sacrificii materiale de dragul tuturor”

Data publicării:
Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea
Descriere foto: Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Adam Stavarache a dezvăluit la ce tip de sacrificii suntem predispuși, în funcție de data nașterii. 

Data nașterii poate spune extrem de multe lucruri despre noi și ne poate influența tot parcursul vieții. Așadar, există și câteva sacrificii pe care unele numere sunt predispuse să le facă, dacă nu le conștientizează la timp.

„Nu este chiar ce avem de făcut, este la ce omul este predispus să facă. Sunt sacrificii de destin și sacrificii voluntare, care sunt cele ale unei stime de sine scăzute. Din momentul în care înțelegi de ce faci anumite sacrificii, începi să crești mai mult. Când noi înțelegem la ce sacrificii suntem predispuși din partea destinului, putem crește mult. Am ales doar anumite date de naștere, pentru că nu toți oamenii sunt predispuși să facă sacrificii. Dacă nu te regăsești în lista asta, atunci vei avea sacrificii impuse doar de soarta ta, dar dacă te regăsești, înseamnă că tu voluntar faci sacrificii, care nu-ți aduc beneficii.”, a declarat numerologul Adam Stavarache, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 


Am ales data de 1, pentru că persoanele acestea fac sacrificii mari la locul de muncă. Pot schimba domeniul de activitate, pentru că nu sunt apreciați la adevărata valoare. Își pot schimba pe parcursul vieții mai multe locuri de muncă și nu vor ști așa ce potențial au. Ideal este să devină antreprenori sau să devină stăpâni pe un domeniu. Ăsta este un sacrificiu voluntare, pentru că nu-și ascultă sufletul. 

Persoanele născute pe 3 pot face multe sacrificii, pot uita de propria persoană, grija de sine, uită să se și spele, dacă e vorba de copii. Trebuie să lase copiii singuri.

Persoanele de pe 4 sunt predispuse la sacrificii voluntare. Fac sacrificii materiale de dragul tuturor, te ajută, sunt buni la suflet, dar e important să nu regrete cui dă ajutorul și să nu restricționeze o persoană, dacă îl ajută.

Persoanele de pe 5 pot face sacrificii extrem de mari, de la material, până la etic și spiritual. Nu le intră oricine în grație, iar oamenii care sunt iubiți de aceste persoane sunt niște norocoși.


Persoanele născute pe 7 sau 25 fac sacrificii în sfera sănătății, prețuiesc mai mult munca, decât sănătatea, uită de odihnă.

8 face multe sacrificii. Este o cifră grea, pot fi sacrificii multiple, au multe probleme. Le recomand să caute echilibrul în tot ceea ce fac, își pierd rapid echilibrul.


Persoanele născute pe 10 sunt și ele predispuse la sacrificii voluntare, pur și simplu o fac din stimă de sine scăzută. Poate alege să depindă de cineva financiar, crezând că se poate baza pe ea. Este import să-și dezvolte talentul și să facă el bani, nu să depindă de partener. Nu-și mai dezvoltă așa potențialul.


Și persoanele născute pe 12 sunt sacrificate pe mai multe niveluri. Pot fi sacrificați la locul de muncă, cât și în relații, în orice. Pot face ce le zic ceilalți și trebuie să învețe să spună nu. 

Avem și 18, persoanele sunt predispuse la intoxicarea corpului cu alcool, mâncare, substanțe interzise. Pot intra rapid în apatie, într-o stare depresivă, au multe frici. Vibrația lor atrage multe frici, rar sunt fericite.

Persoanele născute pe 19 pot face sacrificii pentru partenerul lor. Pot trăi umilite de un partener, pot sta într-o relație care e terminată, dar stau acolo, ele fac asta dintr-o bunătate mare și se sacrifică, se învinovățesc.

Persoanele născute pe 24 sunt predispuse să renunțe la plăcerile personale pentru familie, pot cădea victimele unor persoane care le influențează fluxul monetar.

Persoanele născute pe 30 acceptă adesea să fie jignite de partener, pot lucra pe un salariu mic mult sub munca prestată de ele.

Avem și 26 care sunt în stare să se autopedepsească din dragoste, e important să nu se izoleze și să meargă mai departe, să nu intre în depresie.

Te-ar putea interesa și: Care este darul tău spiritual, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Acești oameni sunt cei mai norocoși. Ajung foarte bine în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel