Pepe și Yasmine Pascu și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Data publicării:

Fiul lui Pepe de doar câteva luni este oficial creștin.

Pepe și partenera sa de viață, Yasmine Pascu, și-au botezat sâmbătă, 19 noiembrie, băiețelul, care s-a născut în urmă cu doar câteva luni. Evenimentul a fost unul extrem de restrâns, însă artistul a ales să distribuie câteva fotografii și în mediul online, unde emoțiile celor doi părinți se puteau citi pe chipul lor. În același timp totuși, cei doi par a fi în culmea fericirii, pentru că și-au creștinat primul copil  pe care-l au împreună. După cum este firesc, cei doi au participat mai întâi la slujba religioasă de botez, după care a urmat și petrecerea la restaurant. Printre vedetele invitate la fericitul eveniment s-au numărat și Andra și Cătălin Măruță.

VEZI și: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

 

Proaspăta mămică a ales să îmbrace un costum alb, extrem de elegant, accesorizat perfect cu un top scurt, care să-i pună în evidență silueta perfectă. Pepe a optat pentru un costum clasic, negru, la rândul său, foarte elegant. Cei doi parteneri au petrecut până în zori alături de cei mai apropiați prieteni și de familie. 

 

Pepe: „E mândria vieții mele”

Pepe este în al nouălea cer, de când a devenit tată de băiat. Acesta mai are încă două fetițe, din fosta căsnicie cu Raluca Pastramă, însă întotdeauna și-a dorit să aibă un fiu. Așadar, deși are un program extrem de încărcat, artistul spunea recent faptul că-și găsește mereu timp pentru a participa la băița celui mic, declarându-se a fi de-a dreptul „disperat” după Pepe Junior. De asemenea, solistul spune faptul că și cele două fetițe se înțeleg de minune cu bebelușul. 

„Sunt disperat. E mândria vieții mele. Se înțelege perfect cu fetele, sunt foarte mândru  și fericit și pentru faptul că zâmbesc în fiecare zi. Îi fac băița. Îmi doresc să mă bucur de realizările copiilor și îmi doresc continuitate.”, a spus Pepe, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

VEZI și: Pepe, momente de panică. Artistul a fost la un pas să-și piardă bebelușul

Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret

Nu doar botezul s-a desfășurat într-un mod extrem de discret, ci și nunta dintre Pepe și partenera sa de viață din prezent. Chiar dacă artistul nu le- adat vestea cea mare fanilor, dorindu-și să-și trăiască noua viață departe de ochii publici, un membru din familia l-a dat pe acesta de gol și a spus faptul că nunta a avut loc încă de la începutul acestui an. Nu a fost vorba despre o petrecere mare, ci despre un eveniment extrem de restrâns, la care are au luat parte doar cele mai apropiate persoane din anturajul celor doi, cum s-a întâmplat, de altfel, și la petrecerea de botez. 

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știut să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru  impact.ro

Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel