Pepe, primele declarații după ce a devenit tătic pentru a treia oară: „Le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital”

Data publicării:
Sursa foto: Yasmine Ody/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Yasmine Ody/ instagram

Pepe este în culmea fericirii de când a devenit tată pentru a treia oară. Artistul a făcut și primele declarații.

Pepe radiază de fericire. Artistul și Yasmine au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Cântărețul nu-și mai încape în piele de fericire, mai ales pentru faptul că a devenit tătic de băiat. Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă.

Cel care a dat vestea cea mare este jurnalistul Cristi Brancu, care a anunțat în emisiunea lui că Pepe a devenit tată de băiat,marți, 7 iunie 2022. Conform primelor informații făcute publice în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', Yasmine a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la venirea pe lume, micuțul cântărind 2,7 kilograme, relatează Viva.

Pepe, primele declarații după ce a devenit tătic pentru a treia oară

Pe canalul său de YouTube, artistul a anunțat că a împărtășit cu fanii săi primele imagini cu bebelușul. Pepe este foarte discret cu viața personală și a preferat să nu posteze încă fotografii cu micuțul pe rețelele de socializare.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a mai spus artistul. Se pare că acesta își va boteza băiețelul cu numele de scenă al său.

Pepe, dezvăluiri despre botez

Pepe, împreună cu Yasmine Ody, iubita lui au stabilit și câteva detalii legate de botezul fiului lor. 

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Citește și: Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"

Raluca Bădulescu, noi declarații după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "A fost fericit până să mă cunoască pe mine"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel