Raluca Bădulescu, noi declarații după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "A fost fericit până să mă cunoască pe mine"

Raluca Bădulescu a făcut declarații neașteptate despre soțul ei, după ce a anunțat că divorțează. 

Raluca Bădulescu a făcut anunțul care a șocat o țară întreagă. Jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" a a spus faptul că urmează să divorțeze de soțul ei Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie.Se pare că cei doi au căzut de comun acord să meargă pe drumuri separate. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcastului lui Gojira, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre soțul ei.

Raluca Bădulescu, declarații după ce a anunțat divorțul de soțul ei

Raluca Bădulescu este cea care a anunțat divorțul dintre ea și soțul ei. Vedeta a declarat că, deși au decis să meargă pe drumuri separate, vor avea pentru totdeauna o conexiune puternică. 

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu: „A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine”

În cadrul aceluiași podcast menționat mai sus, Raluca Bădulescu a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. 

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios.

Raluca Bădulescu este cea care a anunțat divorțul dintre ea și soțul ei

"Da, este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta e viața, dar pe noi ne leagă o prietenie. Întotdeauna vom fi alături unul față de celălalt. Relația dintre noi doi o să continue întotdeauna în aceeași termeni extraordinari, în care a fost și căsnicia noastră. Florin este cel mai minunat om care există pe planetă. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice, va rămâne inima și sufletul meu și suntem împreună întotdeauna.", a declarat Raluca Bădulescu pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Teo Trandafir, părere despre declarațiile făcute de Raluca Bădulescu 

Prezentatoarea nu a pus nicio clipă la îndoială declarațiile făcute de vedetă, ba chiar îi vine în sprijin cu niște argumente pe măsură.

"Acum ca să refacem puțin firul poveștii, trebuie să ne ducem aminte că Raluca a mai fost căsătorită o dată, cu Vali Pungă, în care este în niște relații excepționale. Mergeau toți patru în vacanță, cu copil cu tot. Raluca nu este genul de femeie care să taie o relație și să uite de ea.", a spus Teo Trandafir în cadrul propriei emisiuni.

Citește și: Pepe a devenit tătic pentru a treia oară. Iubita sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Andreea Bănică a fost hărțuită sexual: "M-am speriat foarte tare"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 iun 2022, 17:14 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience