Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"

Data publicării:

Pepe și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Artistul a renunțat la părul lung.

Pepe a decis să facă o nouă schimbare de look. Deși părul lung l-a consacrat, artistul s-a tuns scurt, spre uimirea tuturor. Nimeni nu se aștepta să îl vadă pe cântăreț într-o asemenea ipostază. 

Pepe a renunțat la părul lung

Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucruri din viața sa. Recent, Pepe a mers la salon, acolo unde a decis să facă o nouă schimbare de look. Imediat după, artistul le-a arătat fanilor și rezultatul final. Chiar și artistul a rămas surprins de felul în care arată.

. „Nu mă recunosc”,  a scris Pepe pe rețelele de socializare.

Pepe, tătic pentru a treia oară

După ce a divorțat de fosta lui soție, Raluca Pastramă, cântărețul și-a refăcut viața și pare mai împlinit ca niciodată. Recent, Pepe a dezvăluit și faptul că Yasmine l-a făcut tătic pentru a treia oară. Cei doi vor avea împreună un băiețel, informație pe care apropiații cuplului o știau din decembrie. 

Cu toate astea, marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă, în cadrul unui spectacol. De asemenea, artistul a dezvăluit și numele bebelușului încă nenăscut. Băiețelul va purta numele Pepe.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui «Pepe», nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit Pepe, conform spynews.ro.

Pepe, dezvăluiri despre botez

Pepe, împreună cu Yasmine Ody, iubita lui au stabilit și câteva detalii legate de botezul fiului lor. Partenera artistului urmează să nască peste două luni.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.


„Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a mai adăugat el cu zâmbetul pe buze.

Fetițele artistului, nerăbdătoare să-și cunoască fratele

Potrivit click.ro, Maria și Rosa, fetele care au rezultat în urma căsniciei cu Raluca Pastramă, sunt foarte nerăbdătoare să își cunoască fratele. Cele două au o relație apropiată cu iubita tatălui lor și chiar i-au și mângâiat burtica Yasminei, la îndemnul artistului.

Raluca Pastramă este însărcinată

După vestea că Pepe va fi tătic pentru a treia oară, de data acesta de băiețel, Raluca Pastramă a dat și ea vestea cea mare. Vedeta s-a afișat cu o burtă mai mare decât în mod normal iar,  ulterior, a confirmat vestea cea mare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel