Cum arată iubita lui Pepe, la o săptămână de când a născut. Yasmine Ody are o siluetă de invidiat

Data publicării:

Yasmine Ody s-a fotografiat pentru prima dată, după ce a născut.

Pepe și Yasmine Ody au devenit părinți în urmă cu o săptămână, mai exact pe 7 iunie. Chiar dacă, până acum, nu au făcut publică nicio fotografie cu băiețelul lor, tânăra mămică a postat pe rețelele de socializare prima poză cu ea, de când a născut. Fanii i-au putut admira acesteia silueta de invidiat, de care se poate bucura în continuare.

Iubita lui Pepe a apărut în mediul online îmbrăcată într-un tricou alb, mulat pe corp, dar și cu o pereche de colanți negri. Frumoasa mămică s-a fotografiat în oglindă, semn că este foarte mândră de faptul că nu are probleme cu kilogramele în plus, care le dă de cap multor femei, după ce aduc pe lume un copil.

Ce nume au ales cei doi pentru copil

Chiar dacă nu au dezvăluit oficial care va fi numele celui mic, Pepe a lăsat de înțeles că acesta  își va boteza băiețelul cu numele de scenă al său.

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu.”, a spus artistul recent, potrivit fanatik.

Pepe nu a vrut să facă publice imagini cu băiețelul

Deși el este obișnuit cu faima și cu lumina reflectoarelor, vedeta nu își dorește acelșai lucru pentru copilul său nou-născut sau, cel puțin, nu pentru moment. În acest sens, artistul a dezvăluit că îl va ține departe pe acesta de mediul online, făcând publice fotografii cu el doar celor care s-au abonat la contul său de Youtube, oameni care reprezintă pentru Pepe o familie.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube, relatează sursa citată.

Pepe, SUMA de bani pe care o cere pe un eveniment: "Se numără printre artiștii cu cele mai bine plătite spectacole"

Artistul își dorește un botez cât mai restrâns

Chiar dacă până acum era adeptul petrecerilor cât mai mari, cu invitați cât mai celebri, din toate domeniile, acum, Pepe spune că vrea să se rezume la ceva discret, alături de persoanele importante din viața lui.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Raluca Pastramă a devenit și ea mămică

Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim, au devenit părinți, chiar la câteva zile după ce Pepe și-a mărit familia.

Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, partenerul acesteia fiind cel care a făcut și marele anunț, pe pagina sa oficială de Instagram. Acesta a postat și prima fotografie cu bebelușul, unde a dezvăluit numele deosebit pe care îl va purta fetița, nemaiîntâlnit în showbiz.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel