Cornel Păsat, scandal monstru cu CRBL: „Să ne întâlnim într-un ring și vedem care e bărbat”

Data actualizării: | Data publicării:
CRBL, Cornel Păsat, captură video Youtube
Descriere foto: CRBL, Cornel Păsat, captură video Youtube

Cornel Păsat răspunde acuzațiilor aduse de CRBL. 

Cornel Păsat a fost invitatul lui Cristi Brancu în ediția de vineri a emsiunii ”Excluisv VIP” de la PRIMA TV, pentru a-și spune punctul de vedere în scandalul pe care îl are cu CRBL. Cristi Brancu a punctat faptul că echipa emisiunii a încercat să ia un punct de vedere din partea lui CRBL, dar acesta nu a dorit să comenteze.


Iată ce a spus Cornel Păsat legat de declarațiile lui CRBL la adresa sa:

”Cred că se referă la faptul că eu fac streaptease. OK, mă cunoaște prea puțin. Nu cred că mă cunoaște prea puțin: știi că sunt producător, că am 6 spectacole la Sala Palatului - o performanță pe care el nu a făcut-o niciodată și nici nu cred că o să reușească. Am fost realizator, producător, scenarist. Dar am reușit să fac niște lucruri în viață. Nu înțeleg de ce apelează la discriminarea asta, pentru că e o discriminare profesională, rasială, socială. E un lucru foarte urât și detestat de majoritatea oamenilor educați. Universal nu este acceptată această discriminare. OK, eu mă pun în genunchi, în fața femeilor. Nu mi se pare un lucru dezonorant.


Nu știu de ce trăiește în realitatea asta falsă a lui. Probabil s-a băgat într-o bulă unde el se simte bine cu el. Dovezile arată că spus altceva, că eu am stat până aproape de finalul acestei emisiuni iar el a plecat după 2 săptămâni, s-a cerut singur acasă că nu a mai putut să o ducă. Eu am fost și sunt bărbat și o pot dovedi prin acțiunile mele din toată viața: am construit o casă, am plantat niște copaci, știu să zidesc, să îmi fac singur țevile acasă, pompa de apă. Știu să fac fotografie, croitorie, spectacole. Știu să am grijă de familia mea, în primul rând. Și am curaj și sunt un luptător. Am dovedit-o și la ”Stele verzi”, când am avut meciul cu Vintilă.”, a spus acesta.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, planta care te scapă de insomnie și ajută la slăbit: „E foarte bună când este proaspătă”

Cornel Păsat îl invită pe CRBL în ring

„Pe de altă parte, până la urmă, să fii bărbat înseamnă să și recunoști atunci când greșești. Dovezile se văd, sunt pe sticlă. Cine e matur în toată situația asta? Eu, care am povestit un simplu adevăr din trecut? Nu îl urăsc, nu îl dușmănesc. Sau el, care vine iar cu injurii, mă jignește, mă face fătălău? Și articolul din presă spune că m-a umilit. Nu m-a umilit, m-a jignit. Eu nu am făcut o declarație, am fost întrebat de presă. Trebuie să spunem adevărul, plus că nu era un subiect secret, a fost pe un post de televiziune public. A fost, s-a întâmplat și doar am povestit ce s-a întâmplat atunci. Păcat că ce spune nu susține. A stat în genunchi, se vede pe imagini. Și-a cerut scuze. În special mie. Martori sunt. Eu am nevoie de atenție, am avut spectacole, nu căutam să apar.


Se pare că el nu a știut unde se duce în emisiunea respectivă. El a crezut că acolo trebuie să te porți ca pe maidan. Nu poți să începi să înjuri pe un post Tv știind că te văd rude, familia, fanii, apropiații, care nu cred că sunt de acord cu vocabularul lui.”, a mai spus el.

Întrebat de Cristi Brancu în ce condiții s-ar putea încheia această situație, Cornel Păsat a spus: ”Sunt două variante : 1) să dea telefon să lămurim situația sau 2) ne întâlnim într-un ring și vedem care e bărbat. Eu îl aștept cu plăcere, nu dau in spate. Cum crede el să nu mai dea dovada de lașitate. Să vină în față, ca un bărbat adevărat. Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el.”, a încheiat Cornel Păsat.

VEZI și: Cum ar arăta o zi din viața ta fără mâncare? Mihaela Bilic, despre dependența de ronțăit: „Este exact ca și cum am fi într-o relație de iubire”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel