Pepe a slăbit dansând. Transformarea vedetei care te va lăsa cu gura căscată

Data publicării:

Pepe a lăsat în urmă divorțul de Raluca Pastramă și se concentrează pe cariera artistică. Vedeta s-a antrenat atât de mult pentru noua transformare de la „Te cunosc de undeva”, încât a ajuns să slăbească mai mult decât își dorea.

Pepe a intrat în pantofii lui Mc Hammer pentru noua ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena1. Artistul s-a antrenat atât de mult pentru a putea reface dansul celebrului artist, încât a ajuns să topească și câteva kilograme. 

„La Pepe e cu adevărat cardio ce are făcut, pentru că referinţa lui este un clip în care Mc Hammer face playback şi se concentrează doar pe dans. El trebuie să şi cânte foarte mult, să şi danseze foarte mult. Iar mişcările lui Mc Hammer sunt cumplit de grele!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana s-a văzut şi ea nevoită să recunoască: „Vai de capul nostru, la această gală! Are mult de muncă, e foarte greu!”.

Artistul recunoaște că noua transformare a fost o privocare pentru el și chiar și pentru silueta sa. 

 „Are foarte multe cuvinte şi o frazare destul de ciudată! Chiar dacă era în limba română, mi-ar fi fost foarte greu, în engleză nu mai zic!”, pentru ca mai apoi să completeze: „Personajul ăsta e chiar dificil! Am slăbit 2 kilograme repetând pentru Mc Hammer!”.

Mc Hammer, Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa sau Freddie Mercury sunt doar câteva dintre transformările care vor încinge atmosfera în platoul emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel