Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu să facă atunci când va crește mare. Vedeta a rămas fără cuvinte

Data actualizării: | Data publicării:

Fiica Biancăi Drăgușanu a dezvăluit ce vrea să facă când va fi mare.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, unde îi place să-și țină fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. Tot aici, vedeta împărtășește aproape zilnic și fotografii cu fiica ei și cu activitățile pe care cele două le fac împreună. De data aceasta, Bianca și Sofia erau acasă, iar subiectul de discuție dintre cele două era ce vrea să devină micuța când o să crească mare. Decizia fetiței a luat-o prin surprindere pe masa sa, care, ulterior, a aprobat-o.

„Bună ziua, prieteni! Când o să fiu mare o să fiu ca mami. Chiar semăn cu mami.”, a spus Sofia pe rețelele de socializare,

„Semeni cu mami, ia uite ce ochi ai.”, a fost răspunsul dat de mama sa.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Carmen Harra: "Eu cred doar în Dumnezeu". Reacția vedetei, după ce clarvăzătoarea a spus că nu va rămâne cu Gabi Bădălău

Ce educație vrea să-i dea Bianca Drăgușanu fiicei ei

Chiar dacă pare că mama sa o răsfață foarte mult acum, pe micuța Sofia, pe viitor, vedeta vrea să o învețe pe cea mică să muncească pentru dorințele sale și să înțeleagă că nimic nu se câștigă ușor.

„Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei.

Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru Viva.ro.

Ce probleme are Bianca Drăgușanu cu Sofia

Totuși, deși au o relație perfectă, vedeta a mărturisit faptul că există și o problemă, căreia nu poate să-i dea de capăt. Bianca nu reușește deloc să o culce pe Sofia devreme, așa cu ar trebui să o facă copiii de vârsta ei.

"Aș vrea să știu ce pot să fac să o conving pe Sofia să se culce la ora care trebuie, în fiecare seară, pentru că îmi este foarte greu să o culc la o oră la care ar trebui să se culce copiii normal.", a declarat Bianca Drăgușanu potrivit wownews.

Bianca Drăgușanu, DIETĂ. Care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată: „îmi cere corpul” EXCLUSIV

Cum a arătat copilăria vedetei

Faptul că blondina vrea să-i ofere acum fiicei ei tot ce este mai bun nu e întâmplător. Vedeta știe ce înseamnă o copilărie fără posibilități și, tocmai din acest motiv, întotdeauna a muncit pentru a ajunge unde este astăzi.

„Am avut o copilărie atipică și nu cred că mi-am trăit copilăria în adevăratul sens al cuvântului, cu Crăciun, cu sărbători. Părinții mei au divorțat când eu eram foarte mică. Eu am ales să plac cu tatăl meu, nu începusem clasa întâi. Am crescut într-o singură camera.

Am fost un copil foarte amărât. Tatăl meu, fiind bărbat, mi-au marcat câteva experiențe, tatăl meu nu prea le avea în ale comunicării.  Îmi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rând cu aceeași pereche de bocanci care erau dezlipiți și că să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie foarte grea. Dormeam îmbrăcată pentru că era foarte frig și cum îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții și o să fiu împlinită din punct de vedere financiar.

A fost prima oară în viață mea când m-am simțit la pământ, sufletește și material. Eram un copil la început de drum, începeam primul an de școală și atunci mi-am lipsit nasul de geam, într-o încăpere în care nu era nici un brad de Crăciun, deși era Crăciunul, și atunci mi-am propus că viață mea se va schimbă. Atunci mi-am spus: „Voi nu știți cine sunt eu acum, dar veți știi cu toții și nu voi știi eu cine sunteți voi”,  a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea moderată de Mihai Ghiță de pe contul de Youtube theXclusive. 

Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu are iubită: „Am luat o fată de la țară, am făcut-o prințesă și s-a dus”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel