Pavel Bartoș, la un pas să fie călcat de mașină, în timpul filmărilor pentru „Ramon”: „Ce a fost în capul meu?”

Data publicării:

Pavel Bartoș a dezvăluit câteva detalii din culisele filmului „Ramon”.

Cea mai nouă producția cinematografică a lui Pavel Brtoș, „Ramon”, a fost plină de provocări pentru actori. Chiar dacă filmul stârnește amuzamentul tuturor, unele scene au fost cu adevărat riscante pentru unii protagoniști, povestește Pavel Bartoș, care spune că el însuși și-a pus viața în pericol. Totul s-a întâmplat într-o intersecția extrem de aglomerată din Capitală, când șoferii îi atrăgeau atenția din toate părțile acestuia, neștiind despre ce este vorba. 

„Noi am filmat în 21 de zile. Noi, în mod normal, trebuia să filmăm în 30-40 de zile. Noi am filmat în aeroport, într-o podgorie, am mutat camp-ul ăla, format din 20 și ceva de mașini, în fiecare zi. Am zis că așa e filmul. Nu pot să mă duc într-o singură cameră și să filmez. E și de dragoste, e și de acțiune, e și de comedie.

Am avut o filmare într-o intersecție, la Timpuri Noi. Trebuia să traversez toată intersecția. Încercam să simulăm prima lui întâlnire cu Bucureștiul, cu traficul nebun. Toți oamenii mă vedeau costumat cu geamantantul și mă vedeau unii: Mă, dobitocule! Mă, domnule Bartoș! Alo, aveți trei fete acasă, ar trebui să aveți grijă. Ce a fost în capul meu și al lui Jesus? Dumnezeu știe”, a povestit Pavel Bartoș în podcastul „La mijloc”, pe YouTube.

Te poate interesa și: Pavel Bartoș, dezvăluiri neașteptate despre Dan Negru:“Nu am luat-o niciodată ca pe o rivalitate.” Ce relație este între cei doi

 

Pavel Bartoș le-a cerut ajutorul Liei Bugnar și lui Anghel Damian

Chiar dacă ideea de bază i-a aparținut în totalitate, Pavel Bartoș recunoaște că nu ar fi avut aceleași rezultate fără implicarea scenaristei Lia Bugnar și al regizorului Anghel Damian. 

„La mine a fost cel mai greu să găsesc oamenii potriviți. Cu Jesus eu am jucat la prima comedie de Crăciun, de după Revoluție, „Ho Ho Ho”. I-am zis că am încredere în el. Apoi l-am cooptat pe Anghel, am cooptat-o pe Lia și s-a format acest scenariu de la zero. Ideea a fost a mea, dar am avut încredere în ei. Mulți au zis că e Forest Gump al României.

Plecăm în turneu cu Ramon. Plecăm în Bacău, Focșani, Sibiu, Brașov, Ploiești. Spectatorii se vor bucura cel puțin de prezența mea și a lui Jesus”, a mai spus Pavel.

Te poate interesa și: Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Ce spunea Pavel Bartoș, înainte de marea lansare a filmului

Chiar înainte ca acest film să-și facă debutul în cinematografe, Pavel Bartoș își exprima toată recunoștința oamenilor care l-au ajutat să dea viață acestui scenariu. 

“Mă bucur foarte tare că am avut alături de mine atât de mulți oameni dragi și tare faini, dar cel mai tare mă bucură faptul că le-am putut crea o experiență, cred eu, unică, prin difuzarea trailerului, profitând bineînțeles de tehnologia și dotările formidabile pe care acest loc le are. Am făcut din această ocazie un adevărat spectacol. Aș îndrăzni să spun o experiență 360 grade. Am convingerea și speranța că a noastră comedie RAMON va fi un film foarte apreciat de public și că îi va bucura foarte tare pe oameni.”, spunea Pavel Bartoș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel