Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Data publicării:

Andreea Esca a făcut publice câteva informații „picante” din viața ei personală. 

Andreea Esca a scos la iveală detalii savuroase din viața ei personală, din urmă cu mai mulți ani. Celebra prezentatoare de la Pro TV a vorbit în cartea „Ce-am făcut când am tăcut” despre prima ei iubire din liceu. Spre surprinderea tuturor, nu a fost vorba despre orice băiat, ci despre fiul regretatului actor Alexandru Arșinel. Bogdan i-a furat inima Andreei Esca, însă, la rândul lui, acesta era și el foarte îndrăgostit de prezentatoare. 

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a declarat Andreea Esca în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”, potrivit playtech.

Andreea Esca, scandal cu o editură. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Hai să ne respectăm”

Ce spunea Alexandru Arșinel, la aflarea acestei vești

Regretatul artist a vorbit și el despre această situație, înainte să se stingă din viață. Alexandru Arșinel spune că nu a aflat nimic de la fiul său, întrucât Bogdan a fost întotdeauna foarte discret, în ceea ce privește viața personală. Mai mult, artistul spunea că băiatul nu a adus-o acasă niciodată pe Andreea Esca, pentru că atunci vremurile erau cu totul diferit, față de ziua de astăzi. 

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație!

Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva.

Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, a declarat Alexandru Arșinel, în trecut. 

VEZI și: Andreea Esca, fotografie rară de la începutul carierei. Cum arăta prezentatoarea înainte să lucreze la Pro TV / FOTO

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram

După ce a încheiat acea poveste de dragoste, Andreea Esca l-a întâlnit pe Alexandre Eram, cu care are în prezent doi copii. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, când celebra prezentatoare a pus imediat ochii pe el. 

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca, în spațiul public, acum ceva timp, potrivit click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel