Pavel Bartoș, dezvăluiri neașteptate despre Dan Negru:“Nu am luat-o niciodată ca pe o rivalitate.” Ce relație este între cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș și Dan Negru/ facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș și Dan Negru/ facebook, colaj foto

Pavel Bartoș a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu Dan Negru. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Negru, numit și  ”Regele audiențelor”, nu mai este părtaș la numărătoarea inversă dintre ani. De data aceasta, Pavel Bartoș și Raluka sunt gazdele Protevelionului de anul acesta.

Pavel Bartoș, dezvăluiri neștiute despre Dan Negru

Pavel Bartoș speră ca show-ul  de la miezul nopții, Protevelion 2023, să fie pe placul românilor și să se distreze alături de el și invitații săi. Deși mulți ar crede că vedeta ProTV se bucură de faptul că Dan Negru nu va mai rupe audiența pe Antena 1, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Pavel Bartoș a recunoscut că nu a fost niciodată o rivalitate între ei și că Dan Negru este prietenul lui de mai mulți ani.  Pentru el nu contează cifrele, ci vrea ca oamenii să fie fericiți. 

”Nu e rivalul meu, este prieten cu mine, ne știm de atâția ani. Nu am luat-o niciodată ca pe o rivalitate, iar eu când fac o emisiune n-o fac să mă lupt cu cineva, o fac să bucur oamenii.

S-a întâmplat anul trecut că i-am bucurat și a făcut PRO TV emisiune de Revelion, n-a fost nicio cilpă să fiu rival cu cineva sau să mă bat cu cineva. Eu o fac să bucur oamenii.

Dacă bucur oamenii, atunci lumea îl apreciază și pe ăla și pe ăla. Și mai am o vorbă, e loc pentru toată lumea. Cu cât există mai multă concurență, cu atât e mai bine pentru noi toți”, a declarat Pavel Bartoș, conform celor de la Cancan.

Pavel Bartoș  nu-și mai ia angajamente în perioada sărbătorilor de iarnă

Pavel Bartoș a mărturisit că vrea să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia sa, motiv pentru care va refuza orice altă ofertă, indiferent de suma care îi este oferită. Prezentatorul TV este de părere că aceste momente trebuie să fie petrecute în sânul familiei.

”Nu, eu de Crăciun și de Revelion nu! De câțiva ani eu nu mai prezint de Revelion. Sunt liber, sunt doar al familiei, Crăciunul și Revelionul sunt doar ale familiei. Nu, pentru că eu am o altă concepție. Nu înseamnă că am ceva cu artiștii care fac asta. Foarte bine, bravo lor, dar când ai copii care cresc nu vreau să regret că nu am petrecut cu ei cât mai mult timp, că nu am creat cât mai multe amintiri. Poate unele dintre cele mai importante amintiri le creezi în preajma sărbătorilor, unde suntem cumva împreună, pentru că avem timpul ăsta liber”, a mai completat prezentatorul de la Vocea României pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite despre Revoluție. Cum a fost rănit prezentatorul TV: "Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital..." https://www.spectacola.ro/pavel-bartos-dezvaluiri-inedite-despre-revolutie-cum-a-fost-ranit-prezentatorul-tv-mergeam-la-cinema-de-sperietura-in-loc-sa-ma-duc-la-spital_25564.html

Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELION 2023: Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, ipostaze inedite în noaptea de Revelion  https://www.spectacola.ro/raluka-si-pavel-bartos-prezinta-protevelion-2023-andi-moisescu-si-andreea-esca-irina-loghin-si-florin-busuioc-cabral-si-adela-popescu-ipostaze-inedite-in-noaptea-de-revelion_25535.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel