Pavel Bartoș a ajuns pe masa de operație de sărbători: „Recuperarea e una de lungă durată și am tare mult de muncă”

Data publicării:

Pavel Bartoș s-a fotografiat chiar de Crăciun, de pe patul de spital.

Pavel Bartoș și-a petrecut anul acesta sărbătorile pe patul de spital, după cum și-a anunțat chiar el fanii în mediul online. Se pare că îndrăgitul prezentator de televiziune de la Pro TV a fost nevoit să ajungă imediat pe masa de operație, având atât ligamentul încrucișat, cât și o intervenție la nivelul meniscului. Cu toate acestea, chiar dacă recuperarea va fi una amplă, partenerul de platou a lui Smiley a dat tuturor vestea cu zâmbetul pe buze, semn că optimismul îl însoțește și în astfel de situații. Totodată, Pavel Bartoș le-a transmis și un mesaj plin de urări celor care îl urmăresc în mediul online.

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! (...) Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea că in ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!”, a scris Pavel Bartoș pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Sfaturile importante pe care Pavel Bartoș i le-a oferit lui Smiley, după nuntă: „A nu uita niciodată să...”

Cum a slăbit Pavel Bartoș 12 kilograme

În trecut, Pavel Bartoș a uimit pe toată lumea cu o transformare totală, reușind să scape de aproximativ 12 kilograme în plus. Chiar dacă mulți s-au gândit că actorul s-ar fi confruntat atunci cu probleme de sănătate, întreaga schimbare a fost făcută, de fapt, de dragul unui rol. Chiar dacă pentru multe persoane ar putea părea imposibil, Pavel Bartoș spunea la vremea aceea că nu a apelat la nicio dietă, ci pur și simplu și-a schimbat total stilul de viață. Acesta a fost mult mai atent la alimentația sa, iar din rutina săptămânală nu a lipsit nici sportul, lucruri care l-au făcut pe acesta să se simtă extrem de bine.

"Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin", a  declarat celebrul prezentator, potrivit click!

Pe aceeași temă: Pavel Bartoș, despre compromisurile făcute pentru carieră: „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face. Nu am luat-o pe alte căi, cum ar fi să îmi trăiesc tinerețea pe care nu am trăit-o”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel