Paula Seling, o mamă echilibrată. Cum o educă pe micuța Elena: „Îmi tratez copilul ca pe un adult”

Data actualizării: | Data publicării:

Paula Seling vorbește despre modul în care o educă pe micuța Elena, fiica ei adoptivă. 

Paula Seling a îmbrățișat rolul de mamă în urmă cu aproape 7 ani, atunci când a adoptat-o pe micuța Elena, alături de fostul ei soț, Radu Bucura. Deși, între timp, cei doi părinți au divorțat, ei continuă să își unească forțele pentru a-i oferi fetiței o copilărie frumoasă și sigură din punct de vedere emoțional. 

VEZI ȘI: Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Ce relație este între cele două: „Am învățat cea mai pură formă de iubire”

Într-un interviu recent, Paula Seling a vorbit despre rolul de mamă, despre cum o educă pe micuța Elena, dar și despre cum vede viitorul pentru aceasta. 

„Mi-e greu să mă descriu. Mie mi se pare că sunt echilibrată și că îmi tratez copilul ca pe un adult. Consecința acestui tip de atitudine se vede, ea fiind un copil cu un vocabular dezvoltat, cu care poți să duci o discuție destul de matură. E un copil foarte puternic și am lăsat-o de foarte multe ori să-și folosească forțele pentru a depăși anumite situații și am intervenit doar atunci când am știut că are nevoie de ajutorul meu. Îmi place să cred că sunt o mamă afectuoasă”, a declarat Paula Seling într-un interviu pentru CaTine. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)


Nu vrea să-i influențeze alegerile în privința carierei

Mai mult, artista spune că nu-i va impune fiicei sale să aleagă un anumit drum, însă va fi lângă ea și o va susține indiferent de deciziile pe care le va lua. 

„Îmi doresc să fie fericită și să găsească un drum care să o facă fericită. N-am să-i impun niciodată ce să devină. Dacă ea își va dori să fie cântăreață este alegerea ei. Dacă va dori să fie medic, atunci este alegerea ei. Eu pot doar să-i ofer mijloacele prin care ea să-și poată descoperi talentele pe care le are”, a mai spus artista pentru sursa citată. 


Cea mai importantă lecție învățată de la fiica sa.

 

Rolul de mamă a venit cu multe schimbări pentru artistă, care spune că, de departe, cea mai importantă lecție deprinsă din relația cu fiica ei, este răbdarea. 

„Răbdarea. Răbdarea este foarte importantă, mai ales când ai un copil ambițios”, a mai spus cântăreața. 

VEZI ȘI: Paula Seling, moment stânjenitor într-o emisiune TV. Artista a ripostat, deranjată de întrebările adresate de Lili Sandu: „De ce mă tot întrebați?”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)


Sacrificiile unei mame artist


Deși meseria o obligă să aibă un program neobișnuit, cu spectacole la ore târzii, plecări și multe ore petrecute în mașină sau în studio, artista spune că reușește cu brio să se împartă între carieră și nevoile fiicei sale. De asemenea, fostul soț îi este mereu alături și își împart împreună responsabilitățile, astfel că micuța Elena nu simte niciodată că presiunea vieții de artist a părinților ei. 

„Este o îmbinare armonioasă. Elena vine uneori la anumite evenimente și îi place. Eu mă bucur că ea este fericită cu ceea ce fac eu. Lucrurile se îmbină foarte ușor. Eu și tatăl e suntem oameni care au uneori deplasări, atunci facem cu schimbul sau găsim soluții pentru a o crește frumos”, a mai spul Paula Seling pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel