Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre fiica sa. Ce relație este între cele două: „Am învățat cea mai pură formă de iubire”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Paula Seling, Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Paula Seling, Spectacola

Cu ocazia unui interviu, Paula Seling a demonstrat calitățile sale cele mai importante. Cum s-a schimbat viața artistei prin apariția celei mici, Elena.

Paula Seling a avut ocazia să vorbească despre profesia de mamă, meserie în care se și regăsește. Celebra artistă spune cum i-a înfrumusețat viața propria sa fiică și ce a deprins din mentalitatea mezinei sale. Cele două trec prin provocările vieții fiind foarte unite.

Cum o vede fiica

Deși propria fiică se arată foarte mulțumită de Paula, protagonista are întrebări privitor la cum este imaginea sa în sufletul Elenei, fiica ei.

„Ca orice părinte am întrebările mele, nu știu mereu cum mă vede Elena, cum percepe ceea ce încerc să îi ofer. Chiar dacă ea îmi spune mereu că sunt cea mai tare mamă și că mă iubește. Ne iubim și ne spunem asta mereu, suntem afectuoase una cu alta și ne place să petrecem timpul împreună, făcând tot felul de lucruri.

Eu cred că sunt o mamă blândă, dar organizată, fermă în decizii. Încerc să o ajut doar atunci când știu că are nevoie, în rest o las să se descurce. Vreau să crească puternică, bună, organizată, ambițioasă și, în primul rând, fericită. Să aibă toate mijloacele pentru a-și construi viața pe care și-o dorește.”, a punctat Paula Seling, conform Fanatik.

Viața din trecut a Elenei. Schimbările din viața amândurora

Artista precizează că una dintre provocările cele mai dure a fost tranziția Elenei de la viața pe care a avut-o, la traiul cu celebra cântăreață.

„Cea mai grea provocare a fost trecerea de la obișnuința Elenei în mediul în care crescuse până a venit acasă. Pentru orice copil, schimbarea  este o provocare. Dar am trecut cu bine.”, a spus aceasta.

Artista a învățat cea mai emblematică iubire. Iubirea de mamă.

„Am învățat cea mai pură formă de iubire, am învățat bucuria totală, dar și răbdarea.”, a mai spus aceasta.

Cele două petrec timp împreună deseori. Mama adoptivă a Elenei pune accent pe activitățile fizice și artistice pentru a îi dezvolta capacitățile micuței.

„Împreună ne uităm la filme, citim, colorăm, facem lucru suplimentar pentru școală. Ne plimbăm, mergem împreună la cursuri de înot cu instructorul nostru Antonio Costea, facem sport acasă. Uneori mergem la balet, ieșim în parc și multe altele.”, a adăugat Paula Seling.

O altă provocare peste a trebuit să treacă artista a fost legată de, culmea, o întrebare a celei mici.

„Cred că cea mai grea întrebare are legătură cu procesul prin care Dumnezeu ne-a adus împreună.”, a spus cântăreața.

Îi gătește fiicei sale

Cu toate că este o femeie foarte ocupată, Paula Seling își gsește timpul necesar pentru a îi găti fiicei sale, lucru foarte rar întâlnit în ziua de astăzi.

„Îi gătesc diferite mâncăruri, de la paste cu diferite sosuri, la supe, ciorbe, supe creme, pilaf, cartofi. Îi fac cam toate felurile de mâncare. Ei îi plac cel mai mult cartofii la cuptor sau prăjiți, ca oricărui copil de altfel, apoi pizza. Gomboți (gășuște, n. red.) cu prune sau înghețată de fructe.”, a spus aceasta, pentru Fanatik.

Făcea năzbâtii când era mică

Cu toate că discuția s-a axat pe prezent, artista a vorbit și despre propria sa copilărie, cu bune, și cu rele.

”Copilăria mea a fost foarte fericită, am petrecut mult timp la bunici, la râu sau pe dealuri, atât la părinții mamei cât și la cei ai tatălui. Am participat la muncile câmpului, am avut grijă de animale și de păsări și am mers cu vaca la păscut. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, cu bunicii extrem de buni și iubitori. În timpul școlii studiam mult la pian și era mai greu, însă mă ‘răzbunam’ în timpul vacanțelor.

Am făcut destul de multe năzbâtii însă nimic grav, de la adăpatul vacilor înainte de a fi sătule, să pară că au mâncat destul, până la ‘eliberarea’ iepurilor în grădină. Ni se părea inutil să culegem cu mâna atâta iarbă cât era necesar să îi săturăm, când puteam lejer să aducem iepurii la iarbă. Doar că duși au fost, de tot, în tufe. Ne-am luat destule scatoalce atunci, toți cei patru verișori.”

Planuri de viitor

Pe anul 2023, Paula Seling a dezvăluit mai multe proiecte în derulare, iar publicul așteaptă cu nerăbdare viitoarele sale creații artistice.

„Tocmai sunt la Chișinău unde filmez un nou videoclip pentru ‘Noapte caldă’, arc peste timp. Este o piesă ce împlinește 24 de ani de când am scris-o și am lansat-o și cu care, în 2002, am câștigat Trofeul ‘Cerbul de Aur’. Într-o reeditare alături de Angry Band, cu orchestrația și producția muzicală a lui Alexandru Gorgos, producție video Oleg Oz, regizor Dumoiru Neagu.

Mai pregătesc lansarea prelucrării după Valsul nr. 2 de Dmitri Șostakovici, orchestrație Alexandru Gorgos, pentru care am scris versurile “Dor în destin”, un album cu influențe folclorice. Am avut un concert alături de Albano la Sala Palatului, pe 27 Mai, și pregătesc un nou album și turneu de colinde. Concerte în țară și străinătate, turneu în Canada și SUA și așa mai departe.”, a încheiat artista, potrivit Fanatik.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel