Paula Seling a împlinit 43 de ani: De Crăciun, am mai adăugat un an la "pusculiță"

Data publicării:
Paula Seling, foto Instagram
Descriere foto: Paula Seling, foto Instagram

Pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, Paula Seling și-a sărbătorit ziua de naștere.

Paula Seling demonstrează că vârsta este doar o cifră. Frumoasa artistă a anunțat, cu bucurie, că tocmai a împlinit 43 de ani și că se bucură de toate lecțiile pe care le-a învățat până acum.

„Există viață la 43 de ani! 
Azi, de Crăciun, am mai adăugat un an la "pusculiță". Au trecut cu rost. Am învățat multe lucruri despre oameni, despre lume, despre viață, despre mine. Cu toate astea cred că încă mai am multe de învățat, trebuie să mă ascult mai mult, să înțeleg, să accept ce nu pot schimba în mine sau în jurul meu.

Și dacă am puterea de a îmbunătăți ceva, înseamnă că timpul nu trece fără rost.
Vă mulțumesc că îmi sunteți. Voi, cei care ascultați toate gândurile și trairile mele, puse în muzică. Voi, care vă gândiți și la mine, în ziua asta Sfânta. Vă mulțumesc că existați.
Crăciun fericit și tot binele din lume.

Să iubiți. Sa fiți iubiți. Să credeți în bine, în lumină, în fericire!”, a scris Paula Seling pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

 

Ce înseamnă Crăciunul pentru Paula Seling

 

Crăciunul este o sărbătoare extrem de specială pentru artistă, care, pe lângă faptul că își sărbărorește ziua de naștere, este învăluită de magia și bucuria semnificației acestei zile: Nașterea Mântuitorului.


Într-un interviu pentru Spectacola, vedeta a dezvîluit care sunt găndurile pe care le are la finalul lui 2021, dar și speranțele cu care intră în noul an.

SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Paula Seling: Crăciunul înseamnă renașterea iubirii, a iertării, a bucuriei, a înțelegerii și a acceptării, toate acestea prin simbolul Nașterii Mântuitorului. Înseamnă întoarcerea spre lumina, spre iertare, spre acceptate. Înseamnă că Dumnezeu ne primește în împărăția Să așa, cum suntem, cu luptele și năzuințele noastre, cu încercările și nereușitele noastre, cu inimile pline sau frânte, cu tot... Dumnezeu este în noi, este peste tot, este în fiecare adiere de vânt, în fiecare zâmbet sau lacrima. Dacă îl primim, el este acolo, cu alaiul sau de îngeri. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Paula Seling: Amintirile din copilărie sunt multe... Poate cea mai frumoasa este de când, în noaptea de Crăciun, după ce am fost la biserica, după ce am colindat peste tot, după ce ne-am înfruptat din toate bucatele coapte în cuptorul din curte, bunica ne-a dat voie să ne dam cu sania până dimineața. Îmi amintesc și acum cerul sticlos, zăpadă sclipind în lumina lunii, în gerul cumplit. Toată noaptea ne-am dat cu sania... toată noaptea am trăit într-o poveste dintre lumi... 

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Paula Seling: Cred că... Pe mine, părinților mei. Căci m-am născut de Crăciun. 
Totodată, un pian alb pe care l-am primit de la soțul meu, de ziua mea. Este un prieten la care am scris multe din piesele frumoase din ultima vreme. 

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Paula Seling: Aș vrea că noul an să fie blând. Să ne  ajute să ne înțelegem mai bine unii pe alții dar și  pe noi înșine, să ne dăruiască oportunități să dam din noi tot ce e mai bun. E atât de important să găseșți provocările care să îți fie pe măsură forței interioare, e important să găseșți oamenii care să potente aceste forte și să îți ofere bucuria de a da tot ce ai mai bun, în momentul în care te afli. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel