Paula Seling a confirmat oficial divorțul de Radu Bucura: „Perioada a fost cumplit de grea. Am considerat un eşec faptul că am ajuns aici”

Data publicării:
Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook
Descriere foto: Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook

Paula Seling a vorbit pentru prima dată se separarea de Radu Bucura. 

Paula Seling și Radu Bucura au fost subiectele primelor pagini pentru câteva săptămâni, întrucât în mediul online se zvonea faptul că cei doi au pus capăt mariajului lor, după 17 ani de relație. Extrem de discretă, cu privire la viața ei personală, artista nu a dat nicio confirmare până de curând, dând de înțeles faptul că relația dintre ea și fostul partener merge în continuare, în ciuda zvonurilor. Totuși, după ce a dezvăluit tuturor faptul că are o fiică, adoptată în urmă cu șase ani, solista și-a dorit să facă lumină și în privința divorțului, pentru a intra fără secrete în noul an. În acest sens, Paula Seling confirmă ruptura dintre ea și Radu Bucura, care s-a produs încă de la începutul acestui an. Chiar dacă recunoaște faptul că i-a fost extrem de greu să accepte separarea, artista a învățat să treacă peste „eșec.”

„Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă”, a declarat Paula Seling, potrivit Fanatik.

Poate te interesează și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: „M-a sunat după nouă ani”. Cum a început totul

 

Care este motivul divorțului

Paula Seling spune că nu a fost vorba de infidelitate sau de alte lucruri de acest gen, separarea fiind cauzată doar de percepțiile diferite asupra vieții. Ea și partenerul său nu mai erau pe aceeași lungime de undă de ceva timp, mărturisește artista, care spune că vor rămâne, în continuare, o familie, pentru micuță. 

„Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp.

Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie.

Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă”, a adăugat Paula Seling.

Te poate interesa și: „Nu am mai mâncat carne de 11 ani”. Paula Seling, adevăratul motiv pentru care a devenit vegană

 

Paula Seling și fostul ei soț au adoptat o fetiță

În urmă cu șase ani, Paula Seling și Radu Bucura s-au hotărât să adopte o fetiță, Elena. Artista și-a dorit să țină totul secret, până acum, deoarece a considerat faptul că aceasta era mult prea mică pentru a se confrunta cu o astfel de situație. Acum, ajunsă la vârsta de 9 ani, Elena a convins-o pe mama sa o introducă oficial în viața ei, și în spațiul public. 

Chiar dacă s-a separat de Radu Bucura, Paula Seling spune că micuța este oricând binevenită la ambele case, cei doi păstrând, în continuare, o relație extrem de bună.

„Elena are ambele case oricând deschise. Și ea știe asta! O iubim amândoi la fel de mult, și eu, și tatăl ei, Radu! Suntem o echipă în creșterea ei!”, a mai declarat artista, potrivit playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel