Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: „M-a sunat după nouă ani”. Cum a început totul

Data publicării:
Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook
Descriere foto: Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook

Paula Seling și Radu Bucura au fost căsătoriți timp de 17 ani.

Vestea că Paula Seling și soțul ei ar fi divorțat a zguduit showbiz-ul românesc, întrucât cei doi au fost feriți, de-a lungul timpului, de orice tip de scandal, iar iubirea dintre ei părea că nu va avea prea curând final. Totuși, zvonurile privind despărțirea au apărut în momentul în care celebra artistă și-a angajat un nou manager, partenerul ei de viață fiind cel care se ocupa de activitatea ei profesională, până în acel punct.

Așadar, după un mariaj longeviv de 17 ani de zile, se pare că cei doi ar fi pus capăt poveștii de iubire, care a început încă din adolescență. Paula Seling și Radu Bucura s-au cunoscut în 1996, la un festival de muzică din Năvodari, artista având la vremea aceea vârsta fragedă de 16 ani, notează kanald.ro

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan”, a declarat Paula Seling într-un interviu acordat în trecut.

 

Paula Seling a făcut primul pas în relație

După ce s-au văzut atunci, vedeta i-a scris imediat o scrisoare celui care avea să-i devină soț mai târziu. Totuși, asceta nu i-a răspuns solistei, pe care a contactat-o abia după nouă ani de zile. De aici și până la căsătorie a mai fost doar un pas. 

”Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a completat artista în cadrul aceluiași interviu.

VEZI și: „Nu am mai mâncat carne de 11 ani”. Paula Seling, adevăratul motiv pentru care a devenit vegană

 

Cei doi s-au căsătorit în 2005

Relația celor doi a fost întotdeauna ferită de ochii lumii și extrem de discretă, astfel încât până și nunta a fost organizată în secret, în 2005, după cum ar fi avut loc și presupusul divorț. Chiar dacă soțul Paulei Seling nu a confirmat vestea, aceasta a declarat faptul că, într-adevăr, nu se mai ocupă de activitatea profesională a solistei. Bărbatul nu a dorit însă să ofere prea multe detalii din viața personală, după cum a obișnuit deja publicul, de-a lungul anilor. 

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.” ,   a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru  Click!

VEZI și: Paula Seling, afectată de bullying: "Îmi venea să nu mai ies din casă". Artista a suferit foarte mult

 

Noul manager al artistei ar fi confirmat vestea

Chiar dacă cei doi au păstrat tăcerea până acum, noul manager al artistei a dat-o de gol pe aceasta, printr-un mic detaliu.

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling”

Reporter: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect”, a fost conversația pe care noul manager a avut-o cu unul dintre reporterii sursei citate anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel