Părinții Andreei Tonciu nu mai divorțează. Vedeta explică de ce: Nu poți să ajungi la divorț din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Părinții Andreei Tonciu s-au împăcat, după ce tatăl vedetei a înșelat-o pe mama sa cu menajera familiei.

Andreea Tonciu anunța în urmă cu câteva săptămâni, chiar de ziua ei de naștere, faptul că părinții ei vor divorța. Vedeta a ales să facă acest anunț public în cadrul unei emisiuni, unde a izbucnit și în lacrimi. Chiar dacă familia ei era pe punctul de a se destrăma, bruneta a făcut acum anunțul care i-a uimit pe toți. Aceasta spune că în prezent mama și tatăl ei sunt foarte bine și nici nu mai încape în discuție separarea. Andreea explică și de ce.

”Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars, potrivit spynews.

Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Părinții vedetei divorțează, după ce tatăl său ar fi înșelat-o pe mama concurentei Survivor

Andreea Tonciu o acuză pe menajeră de furt

Nu doar că această femeie a fost pe care de a-i destrăma familia, ci vedeta spune că i-a furat chiar și bani din casă, cât timp ea a fost plecată în emisiunea Survivor. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în contextul în care bruneta spune că o considera pe menajeră ca și pe sora ei, căreia îi împrumuta mereu diferite lucruri.

”În luna Martie, părinții s-au separat. Eu m-am purtat foarte frumos cu ea. Cât am stat la emisiune, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu el. Părinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu. Sunt dărâmată psihic și eu și mama mea”, spunea Andreea Tonciu, potrivit sursei citate.

Andreea Tonciu, MOTIVUL pentru care a făcut public divorțul părinților ei: Mai bine să fac de râs decât să fac rău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel