Andreea Tonciu, MOTIVUL pentru care a făcut public divorțul părinților ei: Mai bine să fac de râs decât să fac rău

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Andreea Tonciu a oferit noi informații despre divorțul părinților ei.

Andreea Tonciu a făcut publice niște informații șocante, chiar de ziua ei de naștere. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, vedeta a mărturisit faptul că părinții ei urmează să divorțeze. Motivul este reprezentat de infidelitatea tatălui său, care ar fi înșelat-o pe mama ei cu menajera casei, mai mică chiar și decât Andreea Tonciu. Acum, vedeta dezvăluie și motivul pentru care a ales să facă această informație publică și nu a ținut-o secretă.

„Am vrut doar să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu pot să fac rău nimănui. Și mai bine să fac de râs decât să fac rău. Măcar m-am descărcat, mi-am zis oful și aia e.”, a mărturisit Andreea Tonciu, la Antena Stars, potrivit spynews.

Andreea Tonciu ține legătura cu tatăl ei

Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este dacă aceasta mai vorbește cu părintele ei, după ce a recurs la acest gest. Andreea Tonciu clarifică situația și spune că este normal să vorbească cu acesta, pentru că este tatăl ei. Mai mult, aceasta a dat noi informații și despre starea de spirit pe care o are mama ei, după aflarea veștii.

„Cu tata vorbesc, normal, că e tatăl meu și nu am cum să nu vorbesc. Tata cu mama sunt de la 17 ani împreună, prima dragoste. La 17 ani a rămas mama gravidă cu mine. (...) Mama este ok. Suntem alături de ea, mai ales eu că sunt mai mare și știu anumite lucruri”, a mai adăugat fosta asistentă TV, potrivit sursei citate.

Cum a anunțat Andreea Tonciu faptul că părinții ei divorțează

„Eu am fost foarte supărată pentru că o anumită persoană mi-a destrămat familia. Eu, de fel, sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o în casa mea să facă curățenie și nu că mi-a furat din casă, mi-a dominat tatăl ca să-mi destrame familia. 

Părinții mei au depus actele de divorț. Sunt foarte supărată și am suferit foarte mult. Eu de asta am fost foarte tăcută în ultimul timp. Eu am considerat-o ca pe o soră mai mare a mea. Ea stătea la masă cu mine și cu mama mea și avea relații intime cu tatăl meu”,  a povestit Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel