Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Părinții vedetei divorțează, după ce tatăl său ar fi înșelat-o pe mama concurentei Survivor

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram

Andreea Tonciu a făcut o dezvăluire neașteptată, chiar de ziua ei. Vedeta a anunțat că părinții ei divorțează. 

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și sărbători ziua de naștere, însă a făcut o mărturisire neașteptată. Potrivit vedetei, tatăl acesteia a înșelat-o pe mama sa  cu menajera și urmează să divorțeze după mulți ani de căsnicie.

Părinții Andreei Tonciu divorțează

Andreea Tonciu a povestit tot ce s-a întâmplat și cum au ajuns părinții săi să divorțeze. Vedeta este șocată de cele întâmplate. 

„Eu am fost foarte supărată pentru că o anumită persoană mi-a destrămat familia. Eu, de fel, sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o în casa mea să facă curățenie și nu că mi-a furat din casă, mi-a dominat tatăl ca să-mi destrame familia. 

Părinții mei au depus actele de divorț. Sunt foarte supărată și am suferit foarte mult. Eu de asta am fost foarte tăcută în ultimul timp. Eu am considerat-o ca pe o soră mai mare a mea. Ea stătea la masă cu mine și cu mama mea și avea relații intime cu tatăl meu”,  a povestit Andreea Tonciu.

„Nu suntem într-o relație bună cu tata”

Andreea Tonciu a mărturisit că ea și mama sa au aflat de aventura tatălui său, după o discuție telefonică. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că ea și părintele său nu au o relație foarte bună. 

„Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata fiind în lumea lui, și-a permis să o sune pe această doamnă/ domnișoară și mama a auzit. Tatăl meu trăiește în casa noastră acum, dar nu suntem într-o relație foarte bună cu el. 

Mă doare enorm de mult când o văd că suferă. Mama este foarte supărată, este distrusă. Face tratament acum. Nu vreau să-i fac rău acestei persoane, Dumnezeu e sus și o să o pedepsească pentru ce a făcut. Tatăl meu își asumă greșeala, dar e prea târziu”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

Citește și: Oana Roman a ajuns cu fiica ei la medic. Ce s-a întâmplat cu Isabela: ''Este curajoasă și minunată”

Cosmin și Eliza Natanticu, în doliu. Cei doi au pierdut pe cineva foarte drag

Andreea Bănică, diagnosticată cu DIASTAZĂ. Simptomele care au trimis-o la medic: „E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel