Părintele Calistrat vorbește despre semnele Apocalipsei. Cum ne dăm seama că putem fi în pericol: „Ne pregătim de Apocalipsa...”

Data publicării:
captură video TikTok/ Părintele Calistrat
Descriere foto: captură video TikTok/ Părintele Calistrat

Părintele Calistrat a vorbit despre sfârșitul lumii și despre semnele care prevestesc această tragedie.

Părintele Calistrat a realizat un videoclip pe rețelele de socializare, în care s-a decis să le povestească oamenilor despre semnele care prevestesc Apocalipsa. De- lungul timpului, au existat mai multe ipoteze cu privire la acest subiect controversat, motiv pentru care preotul s-a decis să le pună capăt, dar să liniștească și oamenii care cred cele auzite, în același timp. Așadar, părintele explică faptul că doar Dumnezeu va ști exact când se apropie sfârșitul lumii, astfel încât oamenii trebuie să-și păstreze mereu credința și să spere că Cel de sus îi va apăra.

”Ne spune Evanghelia Domnului Iisus Hristos şi-n Apocalipsă doar atât: ‘Nimeni nu ştie ceasul şi clipa în care vine sfârşitul lumii, decât numai Tatăl. NiciFiul, cu toate că este Cuvântul lui Dumnezeu şi este din veac cu tatăl, dar stă pe pământ sub vremi din Mamă’. Nici îngerii. Se spune că la glasul Arhanghelului. Glasul Arhanghelului cum îl ştiu? Atunci când avem de-a face cu porunca Tatălui, sună trâmbiţa judecăţii. Şi atunci când Arhanghelul dă ordinul, să stăm bine să luăm aminte. Începătoriile cu trâmbiţi de aur vor suna Apocalipsa. Până atunci ne pregătim de Apocalipsa proprie. Pe unul îl calcă maşina, unul moare în somn, unul îmbătrâneşte, unul împlineşte o sută de ani, unul 90, unul 20, unul 40, unul 60, fiecare în rândul cetei sale. Dumnezeu nu numără anii cu anii, ci numără cu înţelepciunea. Bătrâneţea nu se-numără cu cărunteţea, ci cu virtutea.”, a spus părintele Calistrat.

Citește și: Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

@prcalistratofficial

Despre scenariile apocaliptice si panica irationala

♬ sunet original - Parintele Calistrat

„Nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe”

Totuși, Părintele Calistrat spune că sfârșitul proiectat de oameni, adică cel care poate veni în urma unui război, nu este deloc cel proiectat de Dumnezeu. Cu toate acestea, preotul îi sfătuiește pe toți enoriașii să se lase în mâinile lui Hristos, căci el ne va conduce spre calea mai „luminoasă” și spre „adevăr.

”Deci nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe. Sfârşitul acesta omenesc care poate fi în urma unui război nuclear sau atomic nu e sfârşitul lumii creat de Dumnezeu. Dumnezeu strânge sulurile timpului atunci când primeşte leul poruncă să pună peceţile pe sulurile pe care le ţine subraţ să le ducă la Dumnezeu. Dar cât Iisus Hristos este la cârma lumii, şi El veghează pământul, pentru că toată judecata a dat-o Fiului, ne lăsăm în seama Duhului Sfânt şi în seama Tatălui care spune aşa: ‘Veniţi toţi cei osteniţi şi împovăraţi la mine şi eu vă voi odihni pe voi. Luaţi jugul meu şi povara mea, că uşoară este şi veţi afla odihnă sufletelor voastre’. Nu există altă cale mai luminoasă spre adevăr, lumină şi mântuire decât calea lui Hristos. ‘Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”, a mai spus părintele Calistrat în videoclipul postat pe TikTok.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel