Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Data actualizării: | Data publicării:
Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport
Descriere foto: Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat, după ce a pus-o la zid, din cauza conflictului ce a avut loc între ea și Laurențiu Reghecampf.

Părintele Calistrat a fost una dintre persoanele care au reacționat, după ce au văzut scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care a zguduit lumea mondenă. Concret, preotul o critica recent pe impresară, pentru caracterul ei impulsiv și pentru faptul că nu-l lasă pe antrenor în pace, deși cei doi sunt despărțiți de mai bine de un an. Aceste vorbe au ajuns însă și la urechile vedetei, care a fost foarte furioasă pe opinia preotului. În acest sens, Anamaria Prodan i-a transmis public un mesaj dur acestuia, prin care, la rândul ei, îi aduce diverse acuzații dure. 

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin alta, întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație. Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în televiziunea mondenă, nu în biserică. Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad... preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene.”, a scris Anamaria Prodan, vizibil nervoasă, pe rețelele de socializare. 

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”

 

Ce spunea părintele Calistart despre conflictul celor doi foști parteneri

Chiar dacă din imaginile devenite virale pe internet, cu bătaia dintre cei doi foști parteneri, Laurențiu Reghecampf a fost cel care a pornit bătaia, preotul a ales să o critice doar pe impresară, pentru faptul că a acționat ca un bărbat, în loc să aplaneze conflictul.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat.”, a ținut să spună Părintele Calistrat, potrivit redactia.ro

Noi imagini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a târât-o pe jos și a tras-o de păr/ VIDEO

 

Elena Merișoreanu: „A ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei”

În timp ce unele persoane o critică pentru gestul făcut, altele îi apără onoarea impresarei. Așadar, Elena Merișoreanu și-a spus și ea părerea recent despre acest conflict ce a avut loc în urmă cu câteva zile, punând vina pe umerii lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta și-a arătat, de asemenea, sprijinul față de fiica celei mai bune prietene ale ei, Ionela Prodan.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toată familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară.”, a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel