Ozana Barabancea, trecut dureros. Vedeta a vorbit despre moartea mamei sale: „Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt"

Data publicării:
sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Oazana Barabancea a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa. 

Au trecut aproape 40 de ani de când Ozana Barabancea a rămas fără mamă. Când era doar un copil, cea care era i-a dat viață s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate.

Ozana Barabancea a vorbit despre moartea mamei sale

Ozana Barabancea a povestit că a sperat până în ultima clipă a sperat ca mama sa să se facă bine. Timp de doi ani, Rodica Barabancea s-a luptat să rămână în viață, însă problemele grave de sănătate au smuls-o din sânul familiei sale. Ozana Barabancea recunoaște că, deși au trecut atâția ani, nu a putut să treacă peste această pierdere. Totodată, vedeta a povestit că mama sa a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru muzică. 

„Am fost o fată foarte răsfățată, foarte iubită de părinții mei, de sora mea. Am crescut alături de familie, de bunica mea, de vărul meu. (…) După ce a murit mama, când eu nu aveam nici 14 ani am descoperit Opera și i-am scris tatălui meu un bilețel și l-am implorat să mă lase să merg la operă pentru că mi se pare că opera este universul meu. M-am angajat oficial în corul operei de adulți în 1988.

Eu am avut o experiență extraordinară cu mama fiind copil și pe mama am îngrijit-o cât am putut, deși avea femei, avea pe mama ei care o îngrijea, surorile ei, dar și eu am vrut să mă fac utilă și am luat-o din pat, am machiat-o, am scos-o afară pe balcon, am pieptănat-o și îi tot spuneam că se va face bine, că vom merge să ne plimbăm prin pădure. Nu am mai apucat …”, a povestit Ozana Barabancea pentru Star Magazin.

Ozana Barabancea: „Am experimentat o copilărie foarte frumoasă”

Ozana Barabancea a povestit că a avut o copilărie frumoasă, până când mama sa a picat la pat. 

„Dorul e un sentiment atât de profund și pe cât e de profund e de nobil. Acest dor care doare nu are termen de garanție și nu expiră niciodată. Dorul de părinți nu expiră niciodată, atâta timp cât în copilărie ai fost iubit de părinți. Eu sunt un caz fericit.. am experimentat o copilărie foarte frumoasă până la vârsta de 14 ani.”, a mai spus Ozana Barabancea.

„Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea”

Artista a mărturisit că mama sa o punea să îi cânte, pentru a-i alina suferința. Ozana Barabancea recunoaște că a suferit enorm să își vadă părintele la pat. 

„Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a șasea A, la școala generală 19, și la Școala de Artă nr. 4 lângă casă. Studiam pianul. Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea. Am trecut pe la mulți profesori, unii mai dedicați decât alții, profesori care m-au învățat multe. Dar la vârsta de 12 ani, odată cu schimbările fiziologice din viața unui copil am început să mă las pe tânjeală! Studiam din Paște în Crăciun. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă refuzam, deși îmi plăcea cum cânt! ', a povestit în urmă cu ceva vreme artista, prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Cătălin Botezatu, sfaturi vestimentare pentru bărbații din România: ”Când îi văd, îmi vine să sparg televizorul, să urlu”

Soția lui Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri dureroase. Ce semne primește din partea artistului, din Lumea de Dincolo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel