Soția lui Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri dureroase. Ce semne primește din partea artistului, din Lumea de Dincolo

Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Soția regretatului Nelu Ploieșteanu a dezvăluit ce semne primeste de la soțul ei, din Lumea de Dincolo. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe data de 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Moartea marelui artist a uimit o țară întreagă și a lăsat o mare durere în sufletul familiei. 

Soția lui Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri dureroase

Văduva lui Nelu Ploieșteanu recunoaște că îi duce dorul soțului săi și este în continuară devastată de durere. Chiar dacă timpul trece, rănile provocate de pierderea omului de lângă sa au rămas la fel de adânci. Elena Ploieșteanu a mărturisit că a mers la Biserică, pentru a împărți câteva pachete de pomană pentru fiul și soțul său, care s-au stind din viață mult prea devreme. Totodată, femeia recunoaște că regretă faptul că l-a dus pe soțul ei la spital. 

„Am fost de dimineață, încă de la prima oră, la Biserică, pentru că am băiatul și soțul mort și am grijă de sufletele lor. O să merg astăzi și la cimitir, o să fac câteva pachețele cu mâncare de post și o să le dau de pomană, este Sărbătoare mare astăzi, este Ziua Crucii. O să mă căiesc toata viața că mi-am dus soțul la spital. Dacă nu îl duceam, nu murea. Am găsit mesaje în telefon la el în care îi spunea fiicei mele că se sufocă, că nu are aer și medicii nu i-au făcut nimic”, a declarat Elena Ploieșteanu, pentru Click!

Elena Ploieșteanu: „Am ajuns piele și os”

Elena Ploieșteanu a mărturisit că de când a rămas văduvă, starea sa de sănătate nu este una bună și a slăbit foarte mult. Totodată, aceasta a povestit că soțul ei îi apare adesea în vise și îi spune să nu se mai consume. 

„Îl visez mereu pe soțul meu. Când vreau să îl visez, înainte de culcare, seara, zic <Tatăl Nostru> și atunci el seara vine în visul meu. Ultima dată când l-am visat, mi-a spus să am grijă de mine, pentru că eu am slăbit foarte mult, am slăbit vreo zece kilograme, în ultima perioadă, și am ajuns piele și os. Plus că starea mea psihică nu este una bună. În vis îmi zice să nu mă mai consum că așa a fost să fie. Probabil el vede că sunt foarte afectată și îmi transmite în vis tot felul de mesaje”, ne-a mai spus aceasta.

Soția Lui Nelu Ploieșteanu, declarații șocante despre moartea artistului

„Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău.

Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat. Infirmierele au vrut să-i ia telefonul. A întrebat de pachet și o infirmieră a început să țipe la el. Mi-au dat o sacoșă cu ceaiurile și medicamentele nedesfăcute după o săptămână. Vreau să se facă dreptate!

Mă suna şi mă întreba dacă i-am luat medicamentele. Nu au ajuns. Deci era ceasul 17:00 şi pachetul lui nu ajunsese din moment ce fata la 13:00 a ajuns cu pachetul. Între timp, intră o infimieră, el a spus că ar fi trebuit să primească un pachet. A ţipat la el că a primit pachet, câte pachete mai vrea?! El fiind cu căştile în ureche, eu am început să ţip.

El a lăsat capul în jos şi mi-a spus: Mă sufoc, mă sufoc! ””, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 sep 2023, 16:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience