Ozana Barabancea, siluetă de invidiat după ce a SLĂBIT 60 de kg! La ce alimente a RENUNȚAT: Sunt combinaţii fatale

Data publicării:
Ozana Barabancea, foto Instagram
Descriere foto: Ozana Barabancea, foto Instagram

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos. Dacă înainte cântărea mai bine de 100 de kilograme, astăzi, vedeta este foarte mândra de silueta ei subțire, pe care a obținut-o cu mult efort. 

Transformarea Ozanei Barabancea a început în anul 2017, când și-a micșorat stomacul. Treptat, vedeta a apelat și la alte intervenții chirurgicale, care au trasformat-o radical. 

 

"Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene", a spus Ozana Barabancea într-o emisiune TV.

 

CITEȘTE pe DC Medical cum arată dieta care a ajutat-o pe Ozana Barabancea să aibă silueta mult visată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel