Cu ce medie a terminat fata Ioana Ginghină anul școlar: „Nu am bătut-o la cap. Vrea să intre la liceul Tonița” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Ioana Ginghină este foarte mândră de fiica ei, care, de curând, a împlinit 14 ani și devine din ce în ce mai responsabilă.

 

Ioana Ginghină și Ruxandra, fiica ei, au o relație foarte apropiată. Cele două petrec foarte mult timp împreună, clădind o relație bazată, în primul rând, pe încredere.Totuși, adolescenta a împlinit în urmă cu puțin timp vârsta de 14 ani, vârstă la care încep cele mai provocări pentru un părinte. În exclusivitate pentru Spectacola, Ioana Ginghină a dezvăluit cum a prins-o această vârstă pe Ruxi și care sunt planurile tinerei de viitor.

„Provocările se arată a fi bune. Ruxi a citit în vacanța asta mai mult ca niciodată, a citit trei cărți, eu n-am citit așa mult ca ea, recunosc, plus că cărțile erau și mai groase, mai mari și râdea de mine că ale mele sunt mai micuțe. Este foarte responsabilă, la noi urmează acum clasa a opta și vrea să intre la liceul Tonița. Ea până în clasa a șasea nu învăța foarte bine, nici rău, dar nici foarte bine. Și am avut o discuție cu ea anul trecut, i-am spus că eu nu am cum să învăț pentru ea. Eu meditații i-am pus la dispoziție, o duc unde trebuie, dar mai mult nu am ce să fac. Dacă visul tău e să ajungi la Tonița, acolo se intră cu note mari. Nu am bătut-o la cap si a învățat fata mea în clasa a șaptea super bine, adică 9,60 medie, de undeva de la aproximativ 8,50.”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

 

 

„Este foarte responsabilă”

Recent, în familia artistei a intrat un nou membru, un Golden Retriever. Ruxandra și-a dorit foarte mult acest animal de companie, iar mama sa ne-a spus că, până acum, adolescenta și-a îndeplinit toate îndatoririle, exact așa cum a promis inițial. Mai mult, chiar dacă are vacanță și ar putea profita să doarmă până la orice oră își dorește, fata Ioanei s-a trezit la prima oră a dimineții, odată cu actrița, pentru a avea grijă de cățeluș.

„Ea și-a dorit foarte mult un câine și i-am luat un Golden Retriever, acum câteva zile l-am primit. Am fost să-l luăm și în prima zi a stat toată ziua afară cu câinele, astăzi s-a trezit cu mine odată la ora 7:00, pentru că eu am școala asta de actorie, și a ieșit cu el. Ea de seara m-a rugat să o trezesc și pe ea, iar eu sunt foarte corectă când mă roagă ceva, fac, dar m-am dus la ea și i-am zis: ”Poți să mai dormi, dacă vrei, că  mă duc eu la el” și nu a vrut. Cred că de când avea 10 ani nu a mai stat așa mult afară, deci schimbările sunt de bine. Este foarte responsabilă și cu câinele, am avut un pic de emoții, dar am deja doi, deci nu mai contează unul, avem o curte destul de mare, nu e problemă.”, ne-a mai spus actrița.

REȚETĂ de vedetă. Ioana Ginghină: Vinete umplute la cuptor

 

 

Ce carieră vrea să urmeze fata Ioanei Ginghină în viitor

Chiar dacă are o mamă celebră, extrem de cunoscută în domeniul său, Ruxandra nu dorește să-i calce pe urme. Fata are planuri mari de viitor, pentru care muncește din greu.

„Ea vrea să meargă la Tonița, pentru că vrea să urmeze o carieră în design, dar nu vestimentar, grafic, animație, în zona asta.”, a conchis vedeta.

Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare varăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel