Ozana Barabancea, probleme de sănătate după operația de micșorare de stomac: "Nu puteam să mai cânt"

Data publicării:
Ozana Barabancea, foto Instagram
Descriere foto: Ozana Barabancea, foto Instagram

Ozana Barabancea a suferit, în 2017, o operație de micșorare a stomacului. În timpul pandemiei, artista a fost supusă unei noi operații chirurgicale.

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 de ani, și-a schimbat complet silueta, după ce, în 2017, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului. Vedeta a slăbit atunci aproape jumătate din greutatea sa și era extrem de mulțumită de modul în care ajunsese să arate. 

S-a îngrășat în timpul pandemiei

Patru ani mai târziu, vedeta a început să aibă din nou probleme cu greutatea, de data aceasta din cauza sedentarismului. Pandemia i-a limitat posibilitatea de mișcare, astfel că s-a îngrășat din nou. Jurata de la Te cunosc de undeva a mers din nou la medic, iar de data aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale de montare a unui inel gastric. 

„Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat', a povestit Ozana Barabancea pentru ego.

Probleme cu vocea după prima operație

Artista spune că după operația de micșorare a stomacului, deși slăbise foarte mult, s-a confruntat cu o problema majoră pentru ea. Ea spune că nu mai putea cânta, însă imediat după operația de montare a inelului gastric, problema s-a remediat. 


„După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a dezvăluit artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel