Ozana Barabancea, tragedia care i-a marcat viața. A rămas fără mamă la 14 ani: „Am pierdut tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Ozana Barabancea, foto Instagram
Descriere foto: Ozana Barabancea, foto Instagram

Ozana Barabancea și-a pierdut mama în adolescență. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” avea doar 14 atunci când a rămas fără cel mai important om din viața ei. 

Este mereu veselă și îi face pe toți cei din jur să zâmbească, însă în sufletul ei duce o povară grea. Ozana Barabancea a rămas fără mamă când avea doar 14 ani. Durerea de atunci o copleșește si astăzi pe frumoasa jurată de la  ”Te cunosc de undeva”, care spune că a simțit că a pierdut tot atunci când cea care i-a dat viață a murit. 

 

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars

„Au fost și momente de tensiune, dar știi cum e. Cum e bine? Să ai bani sau să n-ai bani? Și eu spun așa: e bine să te gospodărești cu bani puțini. Pentru că aia care au bani și rămân fără ei, sunt vai de capul lor. Așa e și în momentele de tensiune”, a continuat artista.


Lecțiile pe care le-a primit de la viață au făcut-o pe artistă să caute variante pentru a avea o relație bună cu copiii ei și să le ofere o educație potrivită. 

„Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă aduc și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei”, a adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel