Olimpia Melinte și-a arătat abdomenul, la trei săptămâni după ce a născut: „Corpul meu și-a revenit mai repede decât aș fi crezut” FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Olimpia Melinte a născut în urmă cu aproape 3 săptămâni. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și este extrem de fericită că și-a recăpătat silueta într-un timp extrem de scurt. 

Olimpia Melinte a născut natural pe 22 aprilie. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și spune că deja a revenit la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Pentru a demonstra asta, vedeta și-a fotografiat abdomenul și a postat pe instagram. 

 „Am dat narcisele pe bujori și machiajul pe niște cearcăne ce nu cred că mi-au venit vreodată mai bine. Două săptamâni și cinci zile de când Ingrid se ghemuiește zi de zi la mine în brațe. Ce mă suprinde cel mai mult e că recuperarea a fost tare ușoară, față de prima naștere unde totul a fost mult mai complicat. Deși n-am voie încă să fac sport, corpul meu și-a revenit mai repede decât as fi crezut la o formă destul de apropiată de cea de dinainte de naștere. Încă un motiv în plus pentru care susțin nașterea naturală.”, a scris actrița pe Instagram. 

Olimpia Melinte, interviu pentru Spectacola. Cele mai mari temeri ale actriței: „Aș vrea să fiu pentru ea tot ce n-a fost mama pentru mine” 

 

Actrița mai are un băiețel și și-a dorit foarte mult să aibă și o fetiță, astfel că micuța Ingrid este un copil extrem de dorit. 

 

 „M-am bucurat foarte mult și până spre ultimele ecografii am tot întrebat: „e tot fetiță, da?”, la prima sarcină mi-am dorit mult un băiat, parcă nici nu-mi închipuiam că aș putea fi mamă de fată, dar după ce Sasha a mai crescut s-a născut în mine și dorința asta. Deși simt, cumva, o presiune mult mai mare, pentru că aș vrea să fiu pentru ea tot ce n-a fost mama pentru mine, din lipsă de timp, de informații, din cauza educației din vremurile respective. Cred că relația mamă-fiică este una foarte specială și în ultimii ani am început să mă simt din ce în ce mai pregătită pentru a oferi iubirea, suportul și grija de care ar avea nevoie. Până nu demult îl vedeam doar pe Sasha și nici nu concepeam că aș putea împărți iubirea asta și cu altcineva, doar că am realizat că de fapt iubirea crește și nu are nevoie să fie divizată, pentru că se amplifică și este, de fapt, suficientă pentru toată lumea. Practic orizonturile mi s-au mai deschis și simt că pot fi acolo și pentru mica mea minune”, a declarat actrița pentru Spectacola, în urmă cu câteva luni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel